keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tänään jäljellä 57 päivää MM-kisojen avajaisiin (28.2.2012)

Aamuvirkuimmat gorillat ovat jo aamulla heränneet aikaisin kiipeilemään Kisahallille. Osan pesä on kaukana Kisahallista, joten ne gorillat ovat suorittaneet aamuliikuntansa ehkä oman kotipuunsa lähistöllä. Aamukiipeilyyn on kuulunut ketteryysharjoituksia sekä paljon pomppuja ja nopeutta, jotta gorilloiden valmistautuminen tulevaan koitoksen olisi entistä tehokkaampaa ja lauma entistä taitavampi tempuissaan.

Päivän aikana kaikki gorillat ovat hoitaneet omat askareensa ja velvollisuutensa, jotta voivat illan hämärtyessä koko lauma kerääntyä yhdessä Kisahallille. Ennen lauman yhteistreeniä, lauman jäseniä on ollut jo etukäteen purkamassa enintä energiaansa kiipeilemällä toistensa päällä.

Vihdoin onkin ilta, jolloin apinalauma vapautettiin voimistelualueen ihanaan temmellyskenttään. Vaikka lauma välillä onkin melko riehakas, se jaksoi tänään tehdä paljon laumanjohtajien määräämiä temppuja. Voimistelualueen koko vain ei meinannut riittää tälle isolle laumalle, vaan yksi riehakas gorilla jopa hyppäsi innoissaan liian pienssä tilassa toisen niskaan leikkimään. Laumanjohtajat johtivatkin gorilla porukan turvallisemmalle alueelle: tulevan koitoksen leikkikentän kokoiselle alueelle (14 x 16m).

Isompi alue riittikin paremmin gorilloiden tarpeisiin ja lauma pääsi tekemään ohjelmaansa leikiten. Tästä on hyvä jatkaa kiipeilyharjoituksia!

-Marica & Janne-

Ei kommentteja: