maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisleiri

Pääsiäisleiriä vietettiin viime viikolla 2.-5.4. päiväleirinä Helsingissä. Torstaina normaalina treeniaikana ja muuten harjoiteltiin useita kertoja päivässä (pe, la, su). Gymillä oli samaan aikaan FT:n akroleiri aamupäivisin, mutta muuten muut joukkueet näyttivät vetäytyneen pääsiäisen viettoon kun sali oli lähes tyhjillään.

Saimme hiottua ohjelmaa valmiimmaksi ja selvitettyä matkaa koskevia asioita. Pääsiäinen näkyi treeneissä pupun korvina ja easter egg hunt-leikkinä. Ohjelmassa oli erilaisia lämmittelyitä, erilaisia tapoja tehdä ohjelmaa, ohjelman osien suorittamista onnistuneesti 5/5 sekä palauttavaa treeniä. Leirin viimeisissä treeneissä jokainen sai tuoda eriskummallisen treeniasun valittavaksi treenivaatelottoon. Tämän jo perinteeksi muodostuneen teeman avulla jokaisella oli hymy huulilla koko loppuleirin kun joukkuekaverit olivat pukeutuneet mitä ihmeellisimpiin asuihin. 

Sunnuntaina oli voimassa sääntö jolloin joukkueen tytöt toimivat aamupäivän poikien apureina ja palvelijoina ja pojat tytöille loppupäivän. Apua käytettiin mm. hierontaan, juomapullon täyttämiseen ja lämmittelyn ohjaamiseen. Oman parin kanssa tuli samalla puhuttua matkaan ja kisaamiseen liittyvistä asioista.

Leirin aikana esitimme kilpailuohjelmaa paikalla olleille (muille urheilijoille, valmentajille ja vieraille) ja saimme arvokasta palautetta. Parhaat palautteet saimme seuran akroleirillä vierailleelta jenkkivalmentajalta joka käytännössä kertoi meille miten päästä lähemmäs esiintymistyyliä jolla valloitetaan iso yleisö - sekä maton etureunalla istuvat ja myös kauempaa katsovat. Hän muistutti meitä että taidot ovat jo kunnossa :)

Leirin tunnelman voitte havaita kuvista.

Tarkensimme leirin aikana rekvisiitan käyttöä

Kässäristunttien lämppää

Tilastoja

Shea antaa joukkueelle palautetta

Samin ohjaama palauttava harjoitus la-iltana

Valmiina leikkiin

vaakoja

Mitäs noilla on päällä?

Sadun kässäri ja poikien oudot vaatteet

Erikan jouskari

Sadun vaaka ja edelleen poikien hassut vaatteet
Leirillä kului paljon kahvia, harjoiteltiin äänenkäyttöä ja hymyiltiin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaakin näyttää olevan. Ei pelkkää "raakaa työtä" :)

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti on hauskaakin, muuten ei jaksaisi =)