keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Woop woop!

Tänään treeneissä riitti hymyä ja tahdonvoimaa! Kaikki treenasivat hyvillä mielin ja kannustivat ahkerasti toinen toistaan. Treenit starttasi omilla lämpillä jossa nähtiin mm. poikien lentopallo taitoja. Osa tytöistä lämppäsi ilmeisesti catwalkilla, lämpeekö siinä paikat? Näin poikana vaikea sanoa. Kuitenkin 20min lämpän jälkeen kaikki näyttivät olevan lämpimiä ja valmiina tosi toimiin!

Treenattiin eka tunti ilman mattoa parketilla. Se loi hieman jännitystä joillekkin tytöistä, mutta ei hätää! Kaikki mitä ilmaan heitettiin otettiin myös varmasti kiinni. Niin kun sanonta sanoo, throw a girl catch a girl!!

Tunti treenejä jäljella ja ollaan saatu matto jalkojen alle. Hiki virtaa ja stuntit, akrot, heitot, pyrtis yms. napsuu sen tuloksena! En tiedä uskallanko ylistää ketään täällä erikseen, mutta sanonpahan kuitenkin! Säteelle erikoismainita hienosta heitosta! Lillin akro vetää isommankin kaverin ihon kananlihalle! Poikien akrosta puhumattakaan. Listaa voisi jatkaa jokaisen joukkuetoverin kohdalta loputtomiin, mutta kaikki varmasti itse tietää sen, että jokainen meistä on korvaamaton!

Huippu treenit taas takana ja monta viellä edessä! Hit me with another one!!


-Sami aka. Edi-

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

EDI :D

Anonyymi kirjoitti...

EDIIIIIIIII :D, huikee setti muuten!

Anonyymi kirjoitti...

Ediiii :D oot niin HUIKEE!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Edi oot niin IHANA :) <3

Anonyymi kirjoitti...

millainen heittoo??:---------)

Anonyymi kirjoitti...

Salaisuus! ;)