lauantai 20. huhtikuuta 2013

LehdistötilaisuusTorstain lehdistötilaisuudessa esiinnyttiin viimeistä kertaa yleisölle ennen kisoja. Tässä tunnelmia kahden vuoden takaisen lehdistötilaisuuden jälkeen: http://teamfinlandcoed.blogspot.fi/2011/04/tiistai-1942011-lehdistotilaisuus.html


Tänä vuonna paikalla oli ihan oikeasti lehdistöä ja yleisöä. Tästä todisteena perjantain Ilta-Sanomien urheilusivuille kirjoitettu koko sivun juttu lajista, joukkueesta ja pakastimen kokoisesta 20-vuotiaasta Iiro ”Pihvi” Savingosta. (Pihville siis mieluisampi lehdistötilaisuus kuin viime vuotinen, jossa koeteltiin sormen kestävyyttä volttikohdassa). Kaikki innokkaat naisfanit voivat toimittaa fanipostit Pihville blogin tai joukkueen Facebook-sivujen kautta.Ilta-Sanomien artikkelissa oli myös todella asiallista tietoa lajista ja oli mukava huomata, että myös sekasarjojen arvostus maailmalla oli huomioitu: ”Viime vuonna Suomi oli kisojen kuninkuuslajissa, sekajoukkueissa, lajin parhaana Eurooppalaisena maana viides.” Ilta-Sanomien lisäksi paikalla oli myös Ylen kuvaustiimi, joten mahdollisesti materiaalia lehdistötilaisuudesta saattaa lähempänä kisoja näkyä myös Urheiluruudussa.


Itse lehdistötilaisuus meni meidän osaltamme todella hyvin ja joukkue suoritti ohjelman puhtaasti. Toki pientä hiottavaa ajoituksiin yms vielä jäi, mutta olemme nyt todella hyvin aikataulussa! Tällä kertaa Nitan, Jaken, eikä edes Bean tarvinut paikata ketään ohjelmassa lehdistötilaisuudessa (Nita 2011, Jake 2012, Bea 2030?), joten valmentajista ainoana kisamatolla nähtiin Mija – niin kuin oli tarkoituskin.
 

MJ 2030?

Mija tosiaan on MM-kaudella toiminut joukkueessa valmentaja-urheilija kaksoisroolissa. Mija on suoriutunut haastavasta tehtävästä todella hyvin ja pystynyt aina astumaan matolta suoraan valmentajan rooliin. Kokonaisuudessaan valmennustiimi on toiminut tänä vuonna todella hyvin, joten iso kiitos heille koko joukkueelta!


Valmentamisen ja ohjelman tekemisen lisäksi Mijalla riitti myös aikaa kierrellä ympäri Kisistä kameran kanssa ja kerätä materiaalia blogivideosarjan neljänteen ja viimeiseen osaan, jossa siis jo vähän tämän kauden fiiliksiä ja tunnelmia. Energiaa riittää, mutta älkää vaan antako sille sokeria!


Teimme iltapäivällä vielä toisenkin ohjelman, joka meni ehkä vielä lehdistötilaisuudessa esitettyäkin paremmin ja joukkue sai iltatreenit vapaaksi. Tytöille tämä tarkoitti lisää arvokasta pakkausaikaa ja asukokonaisuuksien suunnittelua, minkä lisäksi lepo varmasti teki kaikille hyvää.Hevi ja Marjo esiintyivät luonnollisesti myös lehdistötilaisuudessa. Paristunt-ohjelmakin näytti hyvältä ja spotteri-Jyrgen huusi Flevan ja Janin kisabiisin innoittamana ”good stunt for you!”. Erityismaininta vielä Heville, joka on jaksanut painaa koko kevään kahta todella rankkaa ohjelmaa, way to go!


Joukkueen tytöt saivat lehdistötilaisuuteen uudet Gorilla- tyttöjen yhteisvoimin valmistuneet lettinauhat. Käsintehdyissä lettinauhoissa on tietenkin pieniä eroja ja heti Kisikselle päästyään tytöillä olikin kiire valitsemaan itselle sitä itselleen parasta yksilöä.
Nyt kaikilla gorilloilla on jo alkanut loma arjen askareista ja keskittyminen on 100-prosenttisesti ensi perjantaissa. Kisojen ja matkan lähestymisen huomaa myös joukkueen Whatsapp-keskustelun puheenaiheista:


·         ”mul enää yks tunti kouluu wäää”

·         ”Äiti anto mulle 10$ matkarahaa”

·         ”oon nii gänstä”

·         ”Se oli meitsi!”
Tänään ja huomenna ohjelmassa vielä treenit ja maanantaina koneella Orlandoon. Stay tuned, blogissa luvassa ennen kisoja vielä mm. aiemmin mainittu sneak peak –video!Haukkis ja Sini

Ei kommentteja: