lauantai 13. huhtikuuta 2013

viikon tapahtumia + uudet kausipaidat

Tällä viikolla oli ensimmäinen maajoukkueiden kenraali Pasilan urheilutalolla. Yleisöä oli ihan mukavasti paikalla, kiitos teille! Eliten esityksen jälkeen oli meidän vuoromme ja hyvällä fiiliksellä lähdimme suorittamaan ohjelmaa. Heti musiikkipätkän ensimmäisten akrojen jälkeen musiikki lähti pois päältä, mutta emme antaneet sen haitata meitä. Päinvastoin, fiilis ja taistelutahto vain kasvoi entisestään ;-) Mehän emme periksi anna!  Koko joukkue lähti laskemaan ääneen ohjelman laskuja ja fiilis oli musiikin katkeamisesta huolimatta todella hyvä. Onneksi yleisö ja Elite auttoi laskemaan ja saimme keskittyä ohjelman tekoon.



Torstain treeneihin saimme pari tuomaria katsomaan ohjelmaamme. Saimme positiivista palautetta ja nyt on aika keskittyä pikkujuttuihin kuten siistimisiin ja esiintymiseen. On myös tärkeä pitää joukkueen jäsenet terveinä, kisapäivään on vain alle 2 viikkoa!! 

Tänään saimme uudet kausipaidat 2013 ja ne on ihan üBer sikke maGeet!!! 



Kyllä nämä päällä kehtaa jatkaa treenaamista. Matkakuumekkin alkaa jo nousta ja pyykinpesu matkaa varten saa alkaa, sillä lähtöön on vain hieman yli viikko...! 

Huomenna, sunnuntaina 13.4 on jälleen kenraali kisahallilla klo 16.30. Tulkaahan kaikki kannustamaan ja ihailemaan :) 

-Venla Piippo

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hienot noi paidat!