torstai 20. helmikuuta 2014

2 kuukautta lähtöön, missä mennään?


Viime viikolla joukkueella oli kevyempi treeniohjelma kun kahdet harjoitukset peruttiin vanhojentanssien ja penkkareiden takia. Viikonloppuna moni Gorilloiden jäsen oli liiton maajoukkueringin leirillä valmentamassa ja sunnuntaina luvassa oli iltatreenit. Meillä on käytössä nyt ensimmäinen versio kisamusta ja se ryhdittää ohjelmakierrosten tekemistä. 

Tällä viikolla käynnissä on jenkkileiri Lisan ja Kennyn kanssa. Heiltä saamme viimeiset tekniikka ja koreografiavinkit ohjelmaan. Viime viikon keveyden vuoksi tällä viikolla harjoituksia on seitsemät. 

Tässä vaiheessa kisaohjelman pyramidit ja stuntit alkavat muotoutua lopulliseen versioon. Stuntit ovat teknisesti haastavia ja ohjelman nopean temmon takia myös fyysisesti rankkoja. Parien pitää harjoitella stuntteja runsaasti omalla ajalla jotta ne saadaan onnistumaan ohjelmaan. 

Kisajärjestelyissä ollaan myös päästy eteenpäin ja lennot, hotellit ja kisailmoittautumiset alkaa olla hoidettu. 
Joukkue on yleisön pyynnöstä tekemässä Team Finland- fanipaidan jonka jokainen Suomessa asuva kilpa-cheerleadingin tosifani voi lunastaa itselleen. Tilausohjeet tulossa pian!

Ei kommentteja: