keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Treenikertomusta helmikuulta

Soffen ja Haukkiksen stuntti näyttökierroksella
Joukkueella oli viime viikolla melko rankka treeniviikko. Kuutena päivänä treenit ja sunnuntaina oli normaalista poiketen vielä kahdet treenit. Osa joukkuelaisista oli vielä lauantainakin tekemässä Ruoholahden Citymarketissa keikkaa kartuttaakseen MM-matkan kassaa. 

Maajoukkueessa on oltava valmis tekemään paljon töitä ennen kisoja kaikilla osa-alueilla, jotta itse kisoissa voi olla rauhallisin mielin ja luottaa itseensä sekä joukkueeseen.  
Vaikka edellinen viikko oli hyvin treenintäyteinen ovat Gorillat jaksaneet treenata tehokkaasti maanantain ja tiistain! Viime viikolla opeteltu huuto-osuus alkaa olla jo hyvällä mallilla ja sunnuntaina treenattiin myös uutta alastuloa stuntista. Maanantaina treeneissä treenattiin erityisesti ohjelman alkupätkää sekä harjoiteltiin juoksevien akrobatioiden yhdenaikaisuutta. Tiistaisin joukkueen treenivuoro kestää vain tunnin verran, ja silloin urheilijoilta vaaditaan erityisen suurta keskittymistä jotta ehditään treenata mahdollisimman paljon. Eilen tunnissa ehdittiinkin tehdä useita ohjelmakierroksia! Tänään keskiviikkona joukkue saa lepopäivän, jotta lihakset palautuvat ja jaksetaan yhtä hyvällä fiiliksellä myös loppuviikon treenit


T: Viola

Ei kommentteja: