maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kesäaikaan siirryttiin päiväleirin merkeissä

Sunnuntaina pidettiin kahdet harjoitukset joista toiset oli pyhitetty pelkästään huudon hiomiseen. Gymillä oli mukavan rauhallista ja joukkue saapui ajoissa paikalle valmiina parantamaan ohjelmaa viime viikkojen suunnitelman mukaan (yleensä harjoittelemme niin että vieressä on 1-2 muuta joukkuetta). 

Edellisenä yönä oltiin siirrytty kesäaikaan ja koko joukkue näytti saaneen voimaa kevään valoisuudesta ja lämmöstä. Gymin kellot siirrettiin oikeaan aikaan (cheer-tyylillä) ja sitten aloitettiin työstämään huutoa. Huuto-osioon saatiin tehtyä paremmat ajoitukset ja rekvisiitan käyttöä tarkennettiin (note to my team: kylttien reunat ovat teräviä). Tehokkaan treenin jälkeen pidettiin tauko ja illalla olisi luvassa toiset harjoitukset. Tauon aikana osa lähti syömään yhdessä kauppakeskukseen ja osa jäi juttelemaan salille syöden eväitä. Juttelun aiheita oli monia mutta moni koski tulevaa MM- tai EM-matkaa !



Illalla tavoitteena oli tehdä useita kokonaisia ohjelmakierroksia ja siihen tavoitteeseen päästiin. Kolme viikkoa ennen kisaa voi vielä viimeisiä kertoja treenata itsensä ihan loppuun ja kolme kokonaista kierrosta näkyi treenin lopussa kaikkensa antaneista urheilijoista. Pienen palautuksen ja palautteiden jälkeen valmentajat ja joukkue olivat tyytyväisiä päivän saldoon ja porukka poistui salista hyvällä fiiliksellä.


Kesäaikaan 2014



Ei kommentteja: