keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Martin treenipäiväkirja 3.4.-9.4.2017

Treenipäiväkirjaa Tamperelaisesta näkökulmasta.

Kisat alkavat olla jo aivan nurkan takana. Enää vajaa pari viikkoa lähtöön. Ohjelma näyttää juuri niin hyvältä, kuin sen pitääkin näyttää tässä vaiheessa. Kaikki osiot alkaa jo näyttää ja tuntua varmoilta ja siisteiltä, joten koko joukkue voi kovalla itseluottamuksella lähteä Floridaan näyttämään mitä Team Finland Coed on saanut aikaiseksi.

Maanantai
Oma treeniviikko alkoi hyvinkin tutulla kaavalla. Työpäivän päätyttyä lähdin hakemaan toveri Nikoa omista töistään, jonka jälkeen keräiltiin kyytiin vielä Viola ja Jenna ja siitä lähdettiin matkallle kohti Helsinkiä. Matkalla ruokatauko Hyvinkäällä ja siitä klo19 aikaan hyvin ravittuna tunniksi stunttaamaan ennen joukkuetreenejä. Maanantain treeneissä meillä oli vierailemassa tuomari. Treenien kulku oli suunniteltu niin, että ensin oli omaa lämppäaikaa n.15min, jonka jälkeen tehtiin 3 ohjelmakierrosta. Kierroksiin sai itse valita mitä taitoja tekee, yksi kierroksista sisälsi kaikki pyrtsit. Lämmittelyjen jälkeen oli aika tehdä fullout. Tuomarin lisäksi saimme yleisöksi viereisellä matolla treenanneen HAC Xrayn. Fullout oli melko hyvä, mutta pari pientä tiputusta siihen kuitenkin tuli. Heti fulloutin jälkeen tehtiin uudestaan kohdat joissa tuli tiputuksia. Tämän jälkeen saimme tuomarin palautteet ohjelmasta. Palautteet oli hyvät ja myös tuomarin mielestä tällä ohjelmalla on hyvät mahdollisuudet menestyä. Erityisesti poikien esiintyminen oli kuulemma vakuuttavaa. Treenien lopuksi hiottiin vielä muutamaa kohtaa, jonka jälkeen vakuuttavasti esiintyneet pojat esittivät ohjelman markkeeraten tyttöjen taitoja. Se oli kaunista se.

Keskiviikko
Keskiviikon treeneissä tehtiin kisapäivän tyylinen lämmittely. Ensin yhteiset fyysiset lämmöt ja sitten ohjelman osiot yksitellen läpi niin, että taidot esitettiin muulle joukkueelle. Lämmittelyjen jälkeen saimme katsoa huikean junnu sekamaajoukkueen, Funky Team Blackbackz, ohjelman. Tämän jälkeen oli oman show'n vuoro, johon saimme vuorostaan yleisöksi junnu sekamaajoukkueen. Junnujoukkueen huikealla kannustuksella saimme tehtyä hyvän ohjelman. Fulloutin jälkeen hiottiin vielä muutamaa osiota ohjelmasta ja keskityttiin erityisesti lyhyeen, vain 20sekunnin taukoon huudon ja ohjelman alun välissä. Enää sekään ei tule kenellekään yllätyksenä kisatilanteessa. Treenien lopuksi saimme vielä nauttia Miron, Lassen, Tuukan ja Olavin piristävästä Macarena tanssista ja Skillz gymin Tomikin ohjaamasta palauttavasta jooga sessiosta.


Torstai
Torstaina treenasin Tampereella. Tampereen joukkueemme Renegades on menossa kesällä EM-kisoihin ja torstaisin olemme pyrkineet olemaan mukana näissä treeneissä, jotta saadaan sinne tulevia taitoja harjoiteltua. MM-kisojen jälkeen on sitten helpompi hypätä mukaan EM-ohjelmaan. 

Perjantai
Perjantaina treenasin myös Tampereella. Omat treenit kuluivat Violan kanssa tekemällä MM-ohjelman stuntteja.

Sunnuntai - Showtime! 
Sunnuntaina olimme esiintymässä FTE kisoissa. Päivä oli suunniteltu niin, että FTE kisoissa teimme "kisojen karsintapäivän" vedon ja illalla vielä gymillä "finaalipäivän" vedon. Päivän esityksistä meinasi tulla parin sairastapauksen takia hieman haastavat. Onneksi joukkueen varamiehistö on niin timanttia, että sieltä saatiin loistavat tuuraajat, joiden avulla ohjelma saatiin tehtyä mallikkaasti. Esityksistä jäi itselle kokonaisuudessaan erittäin positiivinen fiilis ja viimeisten treenien pienellä hiomisella siitä saadaan varmasti pienimmätkin epäsiisteydet pois.

Yleisiä fiiliksiä  
Gorilloiden MM-joukkueessa mukana olo on jo tähän mennessä ollut cheer urani varmasti paras ja Tampereelta kulkemisen vuoksi myös rankin kokemus. Tunnelma joukkueessa on omasta mielestäni ollut kauden alusta saakka ihan huikea ja "ulkopuolisena" on ollut todella helppo tulla mukaan tähän erittäin kilpailuhenkiseen ja vahvaan tiimiin. Vaikka kuljetusta matkasta pitää nauttia yhtälailla, kuin määränpäähän pääsystä, onneksi tästä projektista paras osuus on vasta edessä. Ensi viikolla siis matkaamme kisaamaan Floridaan. Siitä reissusta on ainakin itsellä ja varmasti koko joukkueella odotukset todella korkealla. Muistakaa kaikki kannustaa kotisohvilla ja kisastudiossa meidät huippusuoritukseen! 

F-I-N-L-A-N-D Team Finland coedcoedcoedcoed!

-Martti

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy nostaa hattua tällaiselle sitoutumiselle. Monilta jäisi varmaan mielenkiinto noin pitkän treenimatkan takia ja vielä monta kertaa viikossa. Kiitos myös kirjoituksesta. Kiva seurata teidän matkaa kisoihin!