lauantai 3. huhtikuuta 2010

Toisen leiripäivän antia


Tänään treenattiin taas urheiluhallissa ja saldona oli kolme kokonaista ohjelmaa. Ohjelmissa näkyi väsymys, mutta myös eilisen harjoittelun tulos. Liikkumiset olivat siistimpiä ja eilen opeteltuja heittoja tehtiin ohjelmaan.

Urheilijat olivat tosi poikki ja onkin haastavaa keksiä huomiseen akrobatiatreeniin tarpeeksi kevyttä tekemistä. Suunnitteilla on ehdottomasti pitkät venyttelyt. On stressaavaan kun tietää, että seuraavaan kunnolliseen eli mattotreeniin on melkein viikko. Valmentajana haluaisi teettää mahdollisimman monta ohjelmakierrosta hyvissä harjoitusolosuhteissa, mutta on vaarallista tehdä vaativia juttuja väsyneellä joukkueella. Nyt porukka pysyy kasassa urheiluteipin, nilkkatukien, buranan ja kovan luonteen avulla. On kunnioitettavaa miten jotkut joukkueen jäsenet sinnittelevät omista kivuistaan huolimatta, jotta muu joukkue pääsee tekemään onnistuneita kierroksia.

Koko joukkue on todella kunnianhimoinen ja haluaa tehdä heille suunnitellut jutut ohjelmaan. Valmentajana joutuu sitten välillä olemaan se inhottava ihminen ja muuttamaan elementtejä helpommiksi. Tänään ohjelmaa ei kuitenkaan tarvinnut helpottaa koska kaikki stuntit, akrot, heitot ja pyramidit menivät kierroksille lähes niinkuin oli suunniteltu.

Maanantaina on seuraava välipäivä harjoittelusta ja tiistaina ja keskiviikkona harjoitellaan kevyesti koulun salissa. Seuraavat rutistukset ovat ensi viikon torstaina ja viikonloppuna. Sen jälkeen vain herkistellään ja valmistaudutaan lehdistötilaisuuteen ja lähtöön. Ensi viikonloppuna joukkueessa on lievä harrastajakato, kun kolme Gorillaa lähtee Vierumäelle valmentajakoulutukseen. Koulutus on vain kerran vuodessa ja kyseiset henkilöt jäivät viime vuonna pois koulutuksesta MM-kisojen takia. Nyt oli toinen mahdollisuus osallistua ja se päätettiin käyttää. Luulen, että tästä haasteesta selvitään, koska ollaan selvitty hienosti myös tämän kevään ylioppilaskirjoituksista ja vanhojen tansseistakin ;)
Viikonloppuna varamiehet pääsevät näyttämään taitojaan ja kokeilemaan ohjelman tekoa.

Paperihommatkin alkavat olla jo kasassa. Muistilistalla on ollut mm. ESTA-kaavakkeen, lupalappujen, kisailmoittautumisten ja varustetilausten täyttämistä. Uudet maajoukkuekisapuvut saadaan sovitukseen ensi viikon perjantaina.

Raporttia akrotreenistä luvassa huomenna!

Ei kommentteja: