torstai 8. huhtikuuta 2010

Yksi rutistus takana

Treenit pidettiin kisiksellä ja käytössä oli koko matto. Teimme taas ohjelmaa läpi, yhteensä neljä kertaa. Kierrokset olivat hyviä ja saimme pitkästä aikaa yleisöä kannustamaan. Naisten maajoukkue treenaa ihan vieressä ja saamme toisistamme hyvän yleisön tarvittaessa.

Tänään piti ottaa pois tai helpottaa kaikki mitä ei voida tehdä kierroksille, mutta jäi sinne vielä hiottavaksi pari akroa viikonloppua varten. Surkuhupaisaa oli eräs viimeisen kierroksen akroseteistä joka eksyi raiteltaan ja päätyi kanssakilpailijan niskaan. Olisi voinut käydä huonosti, mutta onneksi selvittiin kolauksella. Videolta törmäys näyttää kyllä tosi rajulta. Toipumisia molemmille pojille :/

Noilla viimeisillä ohjelmakierroksilla voi todeta lajin henkisen rasittavuuden, vaikka lihakset vielä jaksaisivat niin keskittyminen on vaikeaa.

Huomenna haetaan kisapuvut liitosta ja lauantaina sitten treenataan niissä jos mahtuvat päälle. Toinen rankka päivä ja rutistus tulee viikon päästä torstaina kun ensin ohjelma esitetään lehdistötilaisuudessa ja sitten treenataan vielä samana iltana kaksi ja puoli tuntia. Siitä ei sitten olekaan lähtöön kuin muutama päivä. Meneepäs aika nopeasti.

Ei kommentteja: