perjantai 2. huhtikuuta 2010

Onnistunut leiripäivä takanaPääsiäisleirin ensimmäiseen treenipäivään kuului kaksi harjoitusta. Ensimmäiset treenit olivat iltapäivällä ja paikalle oli pyydetty tuomari, joka korjasi näkemiään virheitä. Onneksi hänen ei tarvinnut paljon korjata vaan lähinnä puututtiin pieniin yksityiskohtiin ja yhdenaikaisuuteen. Joukkue teki iltapäivän harjoituksissa kolme hyvää ohjelmasuoritusta!

Ensimmäisen päivän treenit jatkuivat illalla hieman lyhyemmällä harjoituksella, jonka tarkoituksena oli keskittyä enemmän yksitäisiin osiin ohjelmassa. Ohjelman paikkoja tarkistettiin vastaamaan koreografiaa. Joukkueen valmistautuminen on onnistunut suhteellisen hyvin ja akrobatiaharjoitukset alkavat kantaa hedelmää akrojen ja heittojen suorituksissa. Illan harjoituksissa joukkue sai tehtyä uusia kierre- ja tuplakierrevolttiheittoja...

Leiri jatkuu taas huomenna vuokratulla mattovuorolla ja sunnuntaina on edessä viimeinen ohjattu akrobatiaharjoitus.

Joukkue osaa ohjelman jo hyvin, enää puuttuu lopullinen hionta ja tarkka yhdenaikaisuus. Nämä viimeiset viikot ennen kisoja merkitsevät lopputuloksen kannalta paljon, nyt katsotaan mihin koko joukkue pystyy!

Ei kommentteja: