tiistai 17. huhtikuuta 2012

Suomimeininkiä toisessa kenraalissa

Tänään oli joukkueen toinen kenraali kisahallilla ja yleisöä oli paikalla erityisen paljon. Koripallokenttä kuhisi sinivalkoisiin pukeutuneita urheilijoita ja tunnelma oli odottava. Mika ja Mija esiintyivät ensin ja suoritus oli todella varma ja siisti. Sitten vuorossa oli Elite joka hurmasi koko yleisön iloisella esiintymisellään ja mahtavalla ohjelmalla. Gorillat esiintyivät viimeisinä ja ohjelma sujui jälleen hienosti ja erityisesti akrojen hiomisesta oli ollut hyötyä.

On todella tärkeää saada näitä esiintymisiä yleisölle, kisapuvuissa ja oikean kokoisella kisa-alueella viimeisellä viikolla. Jäljellä on vielä torstain esiintymiset yleisölle sekä muutamat normaalit treenit. Tämä viikko taitaa kulua matkaa odotellessa ja kaikki ajatukset pyörivät tulevassa viikossa, kisaviikossa :D :D :D Joukkue on jo valmis valloittamaan Amerikan ja osa on jo aloittanut pakkaamisen.

Kiitos kaikille yleisössä ja mukana olleille ja kiitos myös kaikille hengessä mukana olleille. Erityisen mukava oli nähdä useita vanhoja Gorilloita yleisössä kannustamassa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko mahdollista saada ohjelmasta videota meille kauempana asuville faneille (esim. ajastettuna postauksena lähemmäs kisapäivää)? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kisaohjelmat näytetään suoraan livenä netistä! Kannattaa katsoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kisaohjelmaa ei kannata katsoa kenraalin muodossa vaan nimenomaan tuolta livenä suoraan kisoista. Enää ei tarvitse odottaa kauaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää. Onnea kisaan! Onko joukkueessa esiintymässä mukana paljon samaa porukkaa ku viime vuoden kisoissa? ;-Nitsku-

Nita kirjoitti...

n. 2/3 on samoja kuin viime vuonna!

Anonyymi kirjoitti...

onko linkki tiedossa mistä pääsee katsommaan noita esityksiä netistä??

Tree Ple kirjoitti...

baby oil
pan
plate
rice ladle
bucket
glass
basin
powder
lotion
spoon
watch
shoe
slippers
tire
egg
hat
cigarette
hangers
veil
strange people
crazy
dish rack
helmets
doll
shampoo
soap
bread
cake
cheese
chicken
bra
shorts
bag
book
scissors
knife
towel
cable
roof tile
flower
balm
light
car
scissors
ashtray
fan
stove
sheath
broom
duster