torstai 21. maaliskuuta 2013

20.3.2013 Keskiviikko TJ 36


Jenkkiruoka, lämpö, kisat ja tytöt bigineissä! Kisoihin ei ole enään kun neljä keskiviikkoa jäljellä! Velisikiötä lainaten "Odotus palkitaan!" No mutta hehkuttelut sikseen! Kirjotin tälläsen pienilaatusen tiivistelmän tämänpäivän treeneistä, että saataisiin kaikki te ihanat ja kärsivälliset fanit,äidit,isät ja sisarukset pidettyä ajatasalla. 

Eli tänään homma lähti pyörimään omalla lämpällä. Alettiin tämän jälkeen tekemään stuntteja yksitellen, jolloin kaikki pystyivät kannustamaan toinen toistaan upeisiin ja horjumattomiin sorituksiin. Meininki oli hyvä ja kaikki meni niinku pitikin. Yksi nimeltämainitsematon  stunttiryhmä saa erikoismaininnan huikeasta taistelusta joka lopulta napsahti täydellisesti! Tämän jälkeen hiottiin pyrtsisarjoja yksitellen hyvällä sykkeellä. Pieniä mutkia oli matkassa mutta niinkuin eräs viisas nainen aikoinaan minulle sanoi "esteet on tehty ylitettäviksi" täten saatiin homma hyvin pyrtsi pyrtsiltä "purkkiin". 

Mattovuoron alkaessa pääsimme toisitoimiin! Huikka vettä ja kokonaiset kierrokset saatiin pyörimään! Alku näytti lupaavalta, mutta sitten ohjelmakierroksella keskittyminen alkoi herpaantumaan ja useampi kohta epäonnistui. Pyrtsikohta meni ihan lörinäksi. Sadun alastulo olkapääseisonnasta löi sydämmen kurkkuun saakka, mutta onneksi "granny" on teräskunnossa ja selvittiin säikähdyksellä! Ohjelmakierros ei ollut niin hyvä kun ehkä toivottiin. Tämän jälkeen kuitenkin jokainen epäonnistunut suoritus tehtii kolme kertaa putkeen väsyneenä ja onnistuneesti!  

Oli taas hetki aikaa hengähtää ja ottaa kulaus vettä ja mentiin kohti toista kierrosta. Se menikin jo vähän paremmin kun ensinmäinen kierros, mutta silti muutama juttu tuli alas ja se jätti vähän huonon maun suuhun. Tämän jälkeen kuitenki aletttiin taas hiomaan yksittäisiä juttuja ja siinä vaiheessa itse huomasin että kuinka vahvoja tyttöjä ja poikia Gorilloissa onkaan! Kaikki painoivat stuntit ja pyrtsit moitteetomasti ilmaan kahden kierroksen ja edellisen kieroksen epäonnistuneiden juttujen toistojen jälkeen!! Suurin osa teki lisäksi paikaltavoltit. Voltista Fisu saakin minulta erikoismaininnan sillä kaveri painaa volttia jo yksin vaikka on sen vasta oppinut! Way to go Bro!  

Kello alkoi näyttää jo sen verran, että kohta aletaan venyttelemään. Valmentajat olivat kuitenkin päättäneet, että vielä harjoitellaan kierrelonkkapyrtsejä. Toistoja tuli toiston perään. Tahti oli todella kovaa. Alko jo vähän selkä kramppaamaan, mutta onneksi minulla on Lilli nokkelana puolvälityttönä ottamassa nousijan tiukasti kiinni ja hyvä ystäväni Ykä on antamassa mulle tukea aina ku sitä tarvitsen. Alkoi hymy levenemään suussa, sillä kierrelonkat alkoivat napsumaan kaikilla yhdenaikasesti! Kokonaisuudessa treeneistä jäi ainakin itselleni hyvä maku suuhun!
Treenit saatiin päätökseen ja loppuun palauttavat venyttelyt, sillä huomenna treenit on kisahallilla mikä tietää sitä että ohjelmaan tulee myös heitot! Eli KAIKKI KAIKELLA!

Eli näillä puheilla huomisia treenejä kohti.
Ainiin erikoismaininta viellä Heville ja Marjolle! Onnistuivat tänään paristunt ohjelmassaa todella hyvin! There is no progress without sturggle!

 -Edi-