perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tästä viikosta (jolloin lähtöön on kuukausi)

Tiistain treenien jälkeen kävimme pienryhmissä nopeasti läpi, miten saisimme näihin viimeisiin treeneihin ennen Floridaa saman fiiliksen kuin mitä meillä Vierumäellä oli. Pahoittelemme koko joukkueen voimin, että joudutte odottamaan raporttia Vierumäeltä, koska Piipolla kestää :P (ei mitään paneita hei!! mutta jos olet sitä mieltä, että Piipon pitäisi kiirehtiä tuon blogauksen kanssa niin tykkää tästä julkaisusta facebookissa)
Tiistaina tuli kuitenkin paljon fiksua asiaa ja keskiviikon sekä eiliset treenit ovat olleet monen mielestä lähes HUIKEAT, koska homma on toiminut kuin junan vessa. 
Torstain asialistalla oli tuttuun tyyliin juoksulämppä yhdistettynä lihaskunnolla ja suurin osa jaksoi vielä stunttailla ennen treenejä kaiken tuon rääkin jälkeen. Jaamme torstaisin ensimmäisen puolen tunnin ajan maton Silverbacksien sekä Wild Flyersien kanssa ja aloitimmekin lämppäämällä lonkkapyrtsit. Pyrtseistä erityismaininnan saa TIDE, joka on kaivertanut nimensä pysyvästi pyrtsipohjien nimilistaan. Tide nimittäin rakastaa pyrtsien tekemistä ja hän yllätti kaikki kasvattamalla tiistai – keskiviikko yönä itselleen ihan JÄÄTÄVÄT olkapäät. Tästä tosin pieni kiitos kuuluu joukkueemme senioriosaston kunniajäsenelle, Paapsille. Tiden huikeudesta kertoo jotain se, että hän teki kuusi (6) onnistunutta lonkkaa putkeen, ilman lepotaukoja.
 


Kun pyrtsit oli lämpätty, siirryimme heittoihin ja tässä kohtaa pallo heitettiin nousijoille. Ryhmä sai mennä juomaan vasta, kun nousija oli tyytyväinen, jotta ohjelmakierroksille tulisi varmasti kaikki oikeat taidot. Säteen ryhmällä näytti kestävän muita kauemmin, mutta syykin selvisi – ex. Gorilla Kakis (Kaarlo Kajalainen) oli saapunut paikalle kameroineen ja Sädehän tunnetusti tykkää kameroista, joten hän otti tilanteesta kaiken irti, tosin ryhmänsä kustannuksella (:


Lämpän jälkeen pääsimme vihdoin ja viimein ohjelmakierroksille. Ohjelmaa tehtiin siten, että sovimme juomatauon kolmen kierroksen päähän. Heti ei tarvinnut tehdä kaikkea, mutta noiden kolmen kerran aikana piti jossain kohtaa tehdä henkilökohtaisia taitoja. Halutessaan sai tehdä kaikki stuntit ja akrot heti ensimmäiselle kierrokselle tai jakaa ne pienempiin osiin, mutta kaikki taidot oli tehtävä ennen viimeistä kierrosta. Sopimuksessa myös luki, että joka kierroksen jälkeen keräännymme valmentajien luokse saadaksemme pikaisen palautteen ennen uutta kierrosta.
 


Kaikkien yllätykseksi kisikselle valui enemmän ja enemmän vanhoja gorilloja, kuten Bodari ja Siekkisten veljeskatras, into pinkeenä spottaamaan.  Kun bändi oli kasassa, niin pyysimme vielä Enkeleitä meille yleisöksi, jotta pääsisimme harjoittelemaan esiintymistä.
Ohjelma meni yllättävän hyvin massiivisesta yleisöstä ja myöhäisestä ajankohdasta huolimatta, vaikka se ei täysin puhdas ollutkaan. Lisäksi meillä on 34 päivää aikaa hioo kaikkia epäpuhtauksia ohjelmasta esimerkiksi liikkumisten suhteen, mutta kyllä tämä tästä!

Kiitokset vielä meidän varanaisille, jotka jaksaa raahautua treeneihin illasta toiseen kuntoilemaan omatoimisesti, mutta kuitenkin valmiina hyppäämään ohjelmaan kun käsky käy. Lopuksi pyytäisin lähettämään Maricalle voimahaleja, jotta saisimme rakkaan kapteenimme takaisin terveiden kirjoihin.

It never gets easier – You just get stronger

-Porkkanamaan kasvatti, Ginger Fils

kuvaus: Kaarlo Kajalainen

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ketkä ei oo kisajoukkueessa?:-) ja saisko lisää videoitaa!! <3

Nita kirjoitti...

Varanaiset ovat Marjo, Lilli B, Kiira, Nata ja Venla Peso. Hilla jää Suomeen pitämään Gorilloiden lippua korkealla!

Videoita luvassa leiristä ja kisoihin valmistautumisesta. Samoin kisamusa tulossa pian!

Anonyymi kirjoitti...

Millä perusteilla varanaiset ovat kisoista ulkopuolella? Ja kuka edustaa suomea paristunt sarjassa?

Nita kirjoitti...

Kisajoukkueeseen on valittu urheilijat taitojen ja kisakokemuksen perusteella.

Parisarjassa Suomea edustavat Mika Oksanen ja Marjo Voutilainen

Anonyymi kirjoitti...

Jee mahtavaa marjo ja hevi! :)

Tree Ple kirjoitti...

baby oil
pan
plate
rice ladle
bucket
glass
basin
powder
lotion
spoon
watch
shoe
slippers
tire
egg
hat
cigarette
hangers
veil
strange people
crazy
dish rack
helmets
doll
shampoo
soap
bread
cake
cheese
chicken
bra
shorts
bag
book
scissors
knife
towel
cable
roof tile
flower
balm
light
car
scissors
ashtray
fan
stove
sheath
broom
duster

peninggi badan kirjoitti...

cream ajaib
cream kuda hitam
suplemen herbal
cream ajaib
cream kuda hitam