perjantai 29. maaliskuuta 2013

Vierumäen leiri

Nyt on kyllä sellaiset paineet asetettu tästä mulle että pakko nyt kirjottaa vihdoin tää kasaan ja fiilistellä tuota parin viikon takaista upeaa leiriä Vierulla. Vietimme leirin Gorillaperheen ja jenkkikoutsimme Kennyn kanssa. Leiri kesti perjantantaista sunnuntaihin sisältäen viidet tärkeät treenit.

Perjantain treeneissä teimme ensimmäistä kertaa kokonaan MM-ohjelmaamme kaikilla taidoilla. Fiilis treeneissä oli periksiantamaton ja kannustava! Lauantaina treenasimme kolme kertaa ja yhtien treenien teemana  oli All-star. Toinen toistaan hassummista vaatteista huolimatta juuri nämä treenit olivat koko leirin parhaat! Koko joukkueen catwalk oli kyllä näiden treenien kohokohta.

Lauantaina saimme myös tyttö-poika parit ja kumpikin vuorollaan palveli toista ruokailun ajan. Meininki oli kyllä aivan huippua :)  Illalla tietovisailtiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Osa kävi myös saunassa löylyttelemässä.

Sunnuntaina oli vielä kahdet treenit, mitkä porukka jaksoi vetää hienosti loppuun väsymyksestä huolimatta. Ainakin itsellä jalat täris ihan huolella sunnuntain molemmissa treeneissä, mutta periksi ei annettu. Loppuun vuorasimme toisemme vessapaperiin ja teimme muumiokierroksen (markkeeraten) :D

Vaikka omat valmentajamme ovatkin taitavia, on välillä hyvä saada palautetta ja kommentteja myös ulkopuolisilta valmentajilta. Kennyn vinkit ja ohjeet olivat tarpeellisia ja hioimme ohjelmamme koreografiaa. Tämä leiri oli suuuuuuri askel eteenpäin projektissamme. Hyvä me ja kiitos Kenny + muut valkut! Erityiskehu myös Maricalle ja Iirolle jotka jaksoivat olla mukana kipeänä.

On hyvä muistaa, että jokainen hikipisara, ohjelmatoisto ja pinnistys palkitaan alle kuukauden päästä Floridassa. Kaikki maajoukkueet varmasti ovat kovilla tällä hetkellä, mutta jotta me olisimme muita parempia on meidän nyt tsempattava ja jaksettava, enkä epäile joukkuettani yhtään. Uskon joukkueeseen 100% ja niin varmasti muutkin.










Terkuin Venla Piippo

1 kommentti:

obat penggugur kandungan kirjoitti...

I found your this post while searching for some related information on blog search...Its a good post..keep posting and update the information.