keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Längtan till VM!

Idag, 9.4.2014 har vi ledigt från träningarna och själv har jag tagit det lugnt och försökt få tankarna på något annat än cheer. Nästa vecka, eller om 11 dagar är det äntligen dags att stiga på flygplanet till Orlando. Vi har tränat på vårt program ända sedan december och vi börjar vara så färdiga som vi bara kan vara. Det har varit tungt, frustrerande och verkat ibland som om man inte har något annat liv längre. Men sen igen har det varit de mest givande tiderna i mitt liv och jag kommer knappast att ångra all svett och hårt jobb när man äntligen får stiga fram för att visa alla vad man har jobbat för det senaste halvåret. Gårdagens träningar var lättare än resten av veckans träningar p.g.a att vår tid på mattan är mycket kortare än resten av veckans träningsturer. Vi gjorde inte ett enda helt program med allt, utan delade upp programmet i delar och sedan avslutade vi med att man fick göra det man tyckte man behövde mest övning på. Jag gjorde ändå nästan allt som jag har i mitt program. Vår tur på mattan var endast en timme och resten av tiden berättade tränarna om vår kommande uppvisning för pressen och att vi inte får glömma plånboken eller passet på planet (pssch som om det skulle hända mig). Detta är faktiskt min första resa till USA och jag ser framemot solen och värmen. Utan att förglömma tävlingarna. Det kommer att bli intressant att träffa människor från hela världen som alla jobbat lika hårt och älskar cheer lika mycket som jag.

Vi syns i Orlando!


-Anton

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus!! tuli prepattua ruotsia samalla ;D Onko Anton ruotsinsuomalainen vai ihan ruotsalainen?

Tiia K kirjoitti...

Olipa hienosti kirjoitettu teksti ja kiva oli lukea. :)

Anonyymi kirjoitti...

Bra skrivet Anton och lycka till med tävlingen!!!!

h. Siv

Anonyymi kirjoitti...

Hoppas på fler uppdateringar. Kul att läsa både på finska och svenska :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anton!
Olipa kivasti kirjoitettu! Koskettavasti tuot esille harjoittelun rankkuuden ja hikisyyden ja toisaalta kunnioituksesi ja rakkautesi lajia kohtaan. Pidin tavastasi ilmaista omia henkilökohtaisia tuntemuksiasi.
Nyt sitten matkaan näyttämään, mitä olette saaneet aikaan! Good Luck to All of You! Terv. Auli M

Anonyymi kirjoitti...

Kul att läsa och speciellt roligt när det kommer från en ung man. Hoppas vi får läsa mera om upplevelserna i Orlando.

Porvoon Kotikukka kirjoitti...

Hienoa Anton! Kiva oli lukea kirjoitustasi. Kova työ palkitaan, noilla taitavilla esityksillä, joita oon katsellut, tuutte varmasti menestymään. Onnea paljon matkaan!!!