sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Lehdistötilaisuus


Joukkueemme saapui perjantaina Töölön Kisahallille jo aikaisin klo 11 lämmittelemään lehdistötilaisuutta varten. Tänään oli se päivä, kun ohjelmamme taidot oli aika esittää ensi kerran medialle. Tietenkään kilpailijoidemme ulottuville videot eivät saa levitä, siitä olemme hyvin tarkkoja. Tällä kertaa lehdistöä ei kuitenkaan ollut saapunut paikalle, vaan yleisömme koostui kaikkien Suomen maajoukkueiden fanijoukoista; sukulaisista, kavereista, entisistä valmentajista ja vanhoista joukkuekavereista. Tänään yleisölle myös paljastettiin upouudet cheer-maajoukkueiden kisapuvut, jotka näyttivät upeilta, puhumattakaan taidoista, joita joukkueet esittivät. 

Yleisö oli tosi hyvin messissä fiiliksessä, kaikki kannustivat ja huusivat mukana. Tämä saattaa johtua siitä, että yleisössä oli niin monia vanhoja konkareita, jotka olivat innoissaan odottaneet ohjelmien näkemistä  ;) Oma saavutuksemme oli vähennyksetön ohjelma. Kuitenkin joissain stunteissa ja pyrtseissää jouduttiin taistelemaan, jotta ne pysyivät ylhäällä. Tästä löytyykin joukkueemme yksi suurin vahvuus. Kovapäiset Gorillat ovat aina valmiita parantamaan hyviäkin suorituksia, jotta saataisiin entistä näyttävämpi tulos. Kaikki ei aina kuitenkaan voi mennä täydellisesti , ja epäonnistuneet stuntit punnerretaan vaikka polven korkeudelta jos tarvitsee, ettei nousjia osuisi maahan. Kaiken kaikkiaan joukkue oli suht tyytyväinen päivän suoritukseen, mutta illalla jatkoimme kuitenkin ohjelman taitojen ja siisteyden hiomisella.

Illan treenit olivat hieman kevyemmät. Alkuun katsoimme viime vuoden kisaohjelman ja vertasimme sitä lehdistötilaisuudessa tehtyyn ohjelmaamme. Sitten keskustelimme hetken esiintymisestä ja tiukkuudesta, joista on keskusteltu jo moneen kertaan, mutta kyllä se taitaa olla niin, ettei siitä ikinä voi liikaa muistutella. Päädyimme keskustelujen jälkeen hiomaan keskimmäistä stunttikohtaa, kunnes joukkue itse oli siihen tyytyväinen. Tämän jälkeen viilasimme pilkkua vielä ohjelman kuvioissa ja paikoissa. Lopuksi jaettiin Vaasan leivät ja sitten joukkue päästettiin viettämään ansaittua lomapäivää. 
Seuraavan kerran treenataan taas sunnuntaina entistä virkeämpinä! :)

Sunnuntaina voi sanoa, että huomenna voi sanoa, että TÄLLÄ VIIKOLLA lähetään!!!!!

-Sini


Suomen maajoukkueet lehdistötilaisuudessa


ps. Kiitos WF:lle spottausavusta lehdistötilaisuudessa.
pps. Otto Smash Raptorseista ja Oskari Tampereen Sisusta kävivät moikkaamassa Gorilloita perjantaina illalla ja oli tosi kiva nähdä teitä.
ppps. kisajärjestys on julkaistu ja meidän sarjassa on 17 maata :)
Meidän MM-ohjelman voi nähdä viimeisen kerran esitettynä Suomessa ma 14.4 klo 20 Skillz gymillä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ku tulee varmaan taas sellane mist voi kattoo mm-kisoi netist nii mikä päivä ne on ja mihi aikaa suunnillee suomen ajas suomen joukkueet? ku jos haluu pitää kisakatsomon ni pitäis tietää millo eikä mistää oo oikee tajunnu...:/