tiistai 30. maaliskuuta 2010

Pääsiäisviikko

Viime viikonloppuna treenattiin kolmen kisajoukkueen jäsenen vajauksella. Lisäksi paikalla olevissa oli selkä, ranne, peukalo ja polvi- loukkaantuneita. Saimme kuitenkin siistittyä ohjelmaa ja pidettyä treenit kevyenä, kuten oli suunniteltu.

Tässä vaiheessa valmentajat ovat nähneet ohjelman jossain muodossa varmaan sata kertaa ja sille alkaa tulla jo sokeaksi. Onneksi olemme saaneet ulkopuolista näkökulmaa omien ajatusten vahvistukseksi. Lisäksi apuna on videomateriaali jota kertyy joka viikolta.

Maanantaina oli lepopäivä ja eilen päästiin hiomaan heittoja volttivöihin. Lisäksi eilen saatiin viimeiset vinkit akrobatiatekniikoihin voimisteluvalmentajien johdolla. Tänään pidetään normaalit treenit koulun salissa ja huomenna on vapaata. Perjantaina alkaa pääsiäisen leiri. Leiri pidetään Helsingin ainoissa pääsiäisenä auki olevissa urheiluhalleissa.

Tällä viikolla ratkeaa moni ohjelman lopullisista elementeistä. Jos jotain taitoa ei pystytä tekemään ohjelmaan tällä viikolla, niin se helpotetaan tai jätetään pois ohjelmasta.

Palataan asiaan ensimmäisen leiripäivän jälkeen. Iloista pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja: