lauantai 30. huhtikuuta 2011

ICU 2011Kiitos tsemppauksista ja kaikille hengessä mukana olleille! Taso oli sekasarjassa todella kova ja meillä yhden valitettavan tiputuksen takia pyramidi ei päässyt rakentumaan ohjelmassa. Muuten ohjelma oli onnistunut ja uudet hienot taidot päästiin näyttämään maailmalle. Sija seitsemän ei kuitenkaan lohduta ketään ja kolmen kärkeen meillä on vielä pitkä matka puhtaallakin ohjelmalla.

Nyt joukkue pääsee ansaitulle lomalle ja treeni jatkuu kesällä. Tuliaisena tuodaan mahtava kokemus, uusia ideoita, huimaa treenimotivaatiota ja tietenkin se paristunt kulta!

Katso kuvia facebookista: kuvat

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä te, hyvä te, hyvä teidän joukkue! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva nähdä jostain video suorituksesta:) Mikan ja Mijan upea suoritus oli jo lisätty YouTubeen ja katsoin sen sieltä! Tsemppiä Gorilloille !;)

SPARKLES kirjoitti...

ootte silti parhaita! uusi vuosi, uudet kujeet! ja onnea vielä mikalle ja mijalle :)

- sparkles tytsyt!

Anonyymi kirjoitti...

Olitte silti todella hyviä! Taso tosiaan oli tosi kova ja kolmen kärki oli ihan ylivoimainen. Nyt nauttikaa lämmöstä ja Floridasta muutenkin, ootte sen ansainneet ja sitten kohti uusia asioita ja tavoitteita:)

Anonyymi kirjoitti...

Kattokaa videot osoitteesta chherunion.org

Anonyymi kirjoitti...

Coed-taso vaikutti kyllä tosi kovalta! Mutta hyvä, että treeni-into jatkuu. Hienosti edustitte ja myös twitterissä kehuttiin teitä

Anonyymi kirjoitti...

http://www.varsity.com/competition-search.aspx?keywords=team finland coed

Mikä on ton biisin nimi, joka on teidän mm kisamusan kohal 2,50?