sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Perjantai, 1.4

Aprillia syö silliä juo kuravettä päälle! Onneks ketään ei jekutettu treeneissä, olis muuten menny aika levottomaks varmaankin. Mä ainakin oisin uskonu kaikki huijaukset!!
No, mut joo treenit lähti kivasti käyntiin ja aika meni ihan sairaan nopeesti, mikä tarkottaa sitä että kaks tuntii on loppujenlopuks hirveen lyhyt aika ..:D Treenailtiin aika paljon akroja ja niiden ajotuksia, koska ne on nyt ollu aika eriaikaisia (heh, ainaki meijän kulman akrot :)). Hiottiin myös paikkoja, koska ne vähän muuttui. Jenkeissä ne mattokaistat on kaiketi kapeemmat niin oli jännää tehä, ku se matto näytti ihan erilaiselta. :D

Muutamia ihmisiä oli taas kipeenä (en muista oliko yks vai kaks) niin ei saatu tehtyä ihan kaikkia heittoja ja pyrtsejä. Se oli ihan tyhmää, mut toivottavasti ens treeneissä olis kaikki taas terveenä ja valmiina heittelee tyttöi ylös ihanaan ilmaan.

Mulla itelläni on ainakin vaikeuksia keskittyä enää mihinkään muuhun ku cheerleadingiin ja FLORIDAAN!!! Töissä en jaksais millään käydä ja ajatukset pyörii vaan Cheerissä.. Khe, kisamusaki soi päässä yöt ja päivät..:D Ihanata, kohta ollaan Floridan taivaan alla treenaamsaa ja jännitetään kisoja.. Himputin siistii!! :D <3 Odotus on kova!! En malta yhtään odottaa sitä päivää, kunnes me nähään Helsinki-Vantaalla ja kokoonnutaan siinä aulassa. Voisin jo nyt mennä odottelee sinne!!

Florida, here we come!!!! Go GORILLAZ <3 <3

- Mima-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei miten te valitette kisajoukkueen ? :) valitteeko valamentajat vai onko erilliset karsinnat kisajoukkueisiin ? Sellaset jossa pittää näyttää esim akro huuto tanssi hypyt jne =) nii ja montako teitä on koko joukkueessa ?

Anonyymi kirjoitti...

Kertokaa jotain teidän kisaohjelmasta :) Mitä hienouksia on tulossa?

Anonyymi kirjoitti...

Kisajoukkueen valitsee valmentajat kevään treenauksen ja kisakokemuksen perusteella. Kisajoukkueessa on 24 henkeä joista 11 tyttöä ja 13 poikaa.

T:Nita

Nita kirjoitti...

Kisaohjelmassa on ensin huuto jossa pari heittoa ja pyramidia. Itse ohjelma alkaa paikalta akrolla. Seuraavana on stuntit, pyrtsisarja ja ekat heitot. Sitten tulee juokseva akro jossa pyrtsi ja stuntteja. Seuraavana toinen stunttisarja ja toiset heitot. Sitten lopetus jossa heitto, stuntteja ja pyrtsi. Jotain samaa on SM 2011 ohjelmasta ja kokonaan uutena ainakin pitkä pyrtsisarja.