torstai 21. huhtikuuta 2011

Tiistai 19.4.2011 Lehdistotilaisuus + keskiviikon treenit

Suomen maajoukkueen lehdistotilaisuus alkoi huikeissa tunnelmissa. Paikalle oli ahtautunut ainakin 1500 ihmistä ja 200 lehdistönedustajaa. Tunnelma oli siis henkeä salpaava.
Aluksi lämmittelimme omatoimisesti, jonka jälkeen alkoi eri osa-alueiden tiivis läpikäynti. Lämmitely meni kokonaisuudessaan aivan täydellisesti ja virheettömästi.


Valitettavasti joukkueessamme on (kisa)kuumetta, niin olimme yhden naisen alivoimalla. Onneksi saimme vanhan vahvistuksen gorillojen entisistä supersankareista.Tuo kanootintahtoinen ja ihq-ominaisuuden omaava Nita Rikström oli siis saapunut joukkueeseemme tuuraamaan kisajännityksestä kärsivää Marjoa. (Kun tästä on nyt tullut kysymyksiä niin Huom. Nita ei ole kisaamassa, Marjolla oli vain kuumetta sinä päivänä.)


Taktikoimme Kaarlo "narujarmo/usb-tikku/faarao/håkan/kakis/kakiisch/" Kajalaisen kanssa miten käsittelisimme tätä uusivanhaa gorillaa. Alkujännityksen poistuttua Nita "N1t4l13" Rikströmin suonista, alkoi suorastaan täydellinen suorittaminen eri ohjelmaosioissa ja tästä oli hyvä jatkaa!

Seuraavaksi oli vuorossa ohjelma.
Kaikki yleisössä odottivat jännityksellä mitä tulee tapahtumaan ja kaikki tietenkin meni täydellisesti, jonka jälkeen lähdimme kotiin syömään. Ainiin ja Mika/Mija tekivät myös ohjelman ja se meni.
Keskiviikon treeneihin kaikki olivat taas super lataantuneita ja saimme lahjaksi vanhaksi menneitä iceTea-limonaadeja kaikkien nautittaviksi. Valmentajamme Jarkko "jarko" Jokinen ilmoitti, että tänään vaan chillaillan ja fiilistellään tulevaa!

Aloitimme alkustunttien tekemisellä yksitellen muiden kannustaessa, jonka jälkeen kävimme PYRDET myös läpi. Sitten taas loppustuntteja ja se taisi sitten olla siinä. Onneksi kaikki gorillat ovat vihdoinkin oppineet käyttämään niitä jalkoja niissä stunteissa...................................

Lopuksi keskusteltiin vähän matkasta ja muista supersalaisista asioista joista en voi kertoa tässä, koska muuten taidan saada puhelinsoiton KINGPINiltä ja olen dead. :(
Sitten lähdettiin kotiin ja sain kuunnella kokoloppumatkan jotain tälläistä:

"mä en siis todellakaan tiedä mitä mä otan sinne mukaan?!?"
"pitäiskö ottaa farkkutakki vai pärjääks mä ilman? oliks sul viimeks se mukana??"
"mä en yleensä löydä ulkomailta mitään vaatteita, niin siks pitää ottaa paljo vaatteita mukaan suomesta!"peace out, 4 yötä lähtöön! /taneli aka master of the universe

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

l0l

Anonyymi kirjoitti...

toi "master of the universe" kyllä kruunas koko päivityksen. Tsemppiä kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

hohoho:)onnee kisoihi! tekstien perusteella näytätte kyl iha rennol meiningil oleva:P

Nita kirjoitti...

Marjolla oli siis vaan flunssa tiistaina, mutta nyt jo takas kuvioissa.

Anonyymi kirjoitti...

oliks siel siis oikeest 200 toimittajaa? :OO