keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kevätkuntoon

Tiistain harjoitukset menee meillä aina niin, että ensin on tunnin mattovuoro kisahallilla ja sen jälkeen jäädään tekemään kuntoa. Tiistai on myös ainoa päivä arkena kun harjoitteluvuoro päättyy ennen klo 22 illalla.

Tämän viikon tiistaina joukkue hioi muutamaa uutta heittoa jotka on opittu tämän vuoden puolella. Lisäksi testattiin ohjelman viimeistä pyramidiosiota. 


Lajiharjoittelun jälkeen koko joukkue kiipesi juoksuradan alkuun kuntoilemaan. Tätä joukkuetta ei tarvitse erityisesti motivoida kuntoilemaan, koska kaikki ymmärtävät sen tärkeyden kisoihin valmistautuessa. Joukkue kannustaa hyvin toisiaan jaksamaan vielä viimeiset toistot ja tunnelma on hyvä vaikka hiki virtaa ja jaksaminen oli äärirajoilla.
Kuntoilu toteutettiin niin, että pojat tekivät omaa kuntoa ja tytöt omaa, mutta ryhmät olivat vierekkäin ja näin toisten tsemppaaminen oli mahdollista. Kunto-osuudessa keskityttiin ponnistusvoiman kehittämiseen.






Tänään keskiviikkona joukkueelle opetetaan MM-huuto!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

monta kertaa viikossa kuntoilette? onko venyttelyä erikseen?
onko kaikki teillä jo yli 18vee? ketä uusia teille tuli tammikuussa?

Anonyymi kirjoitti...

banan är igen läkare:DDDD

Anonyymi kirjoitti...

Kuntoilemme ja venyttelemme yhdessä kerran viikossa. Gorillat kuntoilevat lisäksi paljon omalla ajalla ja pitävät huolen että ovat kunnossa treeni- ja kisakaudella.

Muutama on vielä alle 18-vuotiaita, mutta periaatteessa pyritään pitämään Gorillat aikuisten joukkueena.

Uusia tuli tälle kaudelle kolme tyttöä ja kaksi poikaa (+ Taneli F. vaihdosta Silverbacksistä)

T:Nita

Anonyymi kirjoitti...

Minkä pituinen Mija on ? Harrastaako hän enää? Tai ku miks se teki kuntoo myös? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mija on muistaakseni vähän yli 150cm ja Mija on nyt seka valmentajan, että urheilijan roolissa MM-kaudella. Jake on varamies joten hänetkin voi nähdä välillä treenaamassa joukkueen kanssa.

T:Nita