tiistai 24. helmikuuta 2015

The Camp with Gorillaz vol.5

Viime viikonloppuna Gorillat järjestivät avoimen akrobatia- ja stunttileirin kaikille Suomen cheerleadereille jo viidettä kertaa. Tavoitteenamme on aina ollut jakaa lajitekniikkatietoa viikonlopun aikana mahdollisimman paljon ja tutustua kaikkiin leiriläisiin.

Ilmoittautumisia alettiin keräämään tammikuussa ja lauantaina leirille saapui lähes 120 innokasta leiriläistä 21 eri seurasta. Ikähaarukka oli 7-27-vuotta. Leiriläiset oli jaettu kahdeksaan eri ryhmään ja kaikkiin ryhmiin riitti monta ohjaajaa kun koko Gorillaz-joukkue toimi valmentajina. Leirillä harjoiteltiin akrobatiaa monella eri tasolla kun osallistujia oli aloittelijoista kierrevoltin taitajiin. Stunttiporukka harjoitteli omana ryhmänään.

Leirin jälkeen olo on väsynyt, mutta joukkueelta kysyttäessä leiri on aina mukava piristysruiske kisakauteen. Kun joku oppii uuden liikkeen tai oivaltaa jotain uutta esimerkiksi akrossa, on todella helppo olla aidosti innoissaan leiriläisen puolesta. Tiedämme itse kuinka paljon toistoja ja työtä liikkeiden oppiminen vaatii. On mahtavaa tavata lajin harrastajia muussa ympäristössä kuin kisoissa jossa kaikkien keskittyminen on usein vain kisapäivässä.

Yhdessä tekeminen ja leirin suunnittelu yhdistää myös Gorilloita joukkueena. Ennakkovalmistelut vievät paljon aikaa, mutta on mukavaa suunnitella leirin harjoituksia omassa ryhmässä ja toteuttaa leiriä koko porukan voimin Meidän tiimistä löytyy paljon eri osa-alueiden osaajia!


 Lisää kuvia leiristä Gorilloiden FB:ssä. KUVAT

Ei kommentteja: