perjantai 6. maaliskuuta 2015

Täysiä eteenpäin!


 'For the Nights that turned into Mornings, 

Friends that turned into Family,

and Dreams that turned into Reality´

Tällä viikolla olemme panostaneet erityisesti stunttien ja henkilökohtaisten taitojen treenaamiseen omalla ajalla. Maanantaina osa ahkerista urheilijoistamme kävi harjoittelemassa akrobatiaa ja myöhemmin ohjelman stuntteja. Vapaa-ajan treeni on todella tärkeää joukkueellemme etenkin tänä vuonna kun joukkuetreenejä on vain kolme kertaa viikossa aikaisemmista vuosista poiketen. Tämä vaatii panostusta yksilötasolla ja motivaatiota saada stuntit sekä akrobatia onnistumaan, jotta yhdessä treenatessamme kaikki aika voidaan käyttää pyramidien, heittojen ja samanaikaisuuksien hiomiseen. Isommalla porukalla sitten joukkuetreeneissä hioimme ohjelmaa ja erityisesti pyramideja. Koska spottereita ei usein ole riittävästi, teimme aina puolet pyramideista kerrallaan. Ohjelmakierrosten tekeminen on antoisaa, kun pääsee tekemään sinne jo kaikkia taitoja. Valitettavasti tiistaina kaikki eivät kuitenkaan päässeet paikalle sairastelun vuoksi, mutta lepo kannatti sillä torstaina koko kööri oli kasassa!
Keskiviikkoiltana järjestimme stunttitreenit pienellä lisäbuustilla. Tarjolla oli evästä treenailun vastapainoksi. Pöydästä löytyi mm. kakkua, nachoja, pullaa sekä juotavaa! Hyvin menivät kaupaksi ja lupaus yllätyksestä keräsi paljon porukkaa paikalle. Tämä kannatti, sillä myös uusia taitoja saavutettiin mm. Acce teki ensimmäistä kertaa tossicupien!

Torstain treenit sujuivat hyvin viikon väsymyksestä huolimatta. Asenne ratkaisee ja sen avulla huononkin päivän voi kääntää menestykseksi. Saimme lisättyä pyramideihin myös lisää vaikeustasoa ja ne tulevat varmasti näyttämään upeilta MM-matolla. Treenien päätteeksi äänestimme tammi-helmikuun maajoukkueurheilijaa, joka asenteellaan ja tekemisellään on auttanut joukkuetta eteenpäin kohti kevään päätavoitetta. 
Vielä on viikkoa kuitenkin jäljellä ja huomenna treenien jälkeen pidämme MM-fiilistelyillan, jossa katsomme mm. viime vuoden kisasuoritusta ja keskustelemme tämän vuoden reissusta!

-Nata, Tuukka, Acce, Ivo, Marica, Kakis

Ei kommentteja: