maanantai 2. maaliskuuta 2015

Gorillat MJ-ringillä

Kuluvana viikonloppuna Suomen naisten ja tyttöjen huippujoukkueet olivat Vierumäellä MJ-rinki leirillä. Vaikka sekajoukkueille ei ole omaa MJ-rinkiä, leirille mahtui monta Gorillaz perheeseen kuuluvaa! Kuvassa olevat Mija, Jake, Janne, Marica, Nele, Sini, Bea, Nita, Haukkis ja Sirpa olivat kaikki leirillä mukana joko urheilemassa, valmentamassa, edustamassa liittoa tai leikkimässä :) 
Leiri oli todella onnistunut ja joukkueet oppivat paljon uusia taitoja; stuntteja, heittoja sekä pyramideja. Leirillä nähtiin myös naisten sarjan MM-edustaja joukkueen HAC Eliten kilpailuohjelma, joka jo nyt menee hienosti! Myös hieman esimakua saatiin tulevasta 2016 naisten kootusta maajoukkueesta, kun leirille oli varattu karsimista harkitseville stunttiryhmille tunti aikaa kysyä kysymyksiä maajoukkue valmentajilta ja treenata oman ryhmän kanssa.


Nyt kun viikonloppu on mennyt naisten mj-ringin kanssa, palamme jo innosta palata seka cheerleadingin pariin ja omiin treeneihin! Seuraavat treenimme on tiistaina ja sitä ennen vielä luvassa edellisestä viikosta update!
Keep Tuned In
<3: llä Mija
x

Ei kommentteja: