perjantai 25. maaliskuuta 2016

Viikkoryhmä 4. (21.-27.3.)

Kenny viikonlopun jälkeen alkoi kuukauden lähtölaskenta Floridan MM-kisoja varten. Jokaiselle jäljellä olevalle viikolle jaettiin oma teema ja ryhmä, joka huolehtii tsemppaamisesta ja blogitekstin kirjoittamisesta. Ensimmäinen viikko alkoi aurinkoteemalla. Tiistaina laitoimme päälle päheet blehat, ja alkulämmittelyssä palvoimme (piilossa olevaa) aurinkoa Sinin tahtiin. Ihana Sirpa toi myös Ihana -jogurttia treeneihin. Torstaina meillä oli ensimmäinen esiintyminen yleisön edessä. Lämmittelimme ennen esiintymistä ja Niklas jakoi aurinkoiset D-vitamiinit kaikille joukkueen jäsenille. Ennen esiintymistä lämmittelimme jutut tutussa järjestyksessä, ja joukkue alkoi valmistautua tulevaa suoritusta varten. Katsomoon oli kerääntynyt useita kymmeniä cheer-faneja, jotka tsemppasivat joukkueen tähän mennessä parhaaseen suoritukseen.


Sun is shinning and so are youIhanaa jogurttia Sirpalta

Sinin lämppää


Lämppä viikkoryhmissä

Louisville teematreenit
ensiesiintyminen

Ensiesiintyminen

Treenaaminen viikon alusta tuntui raskaalta, sillä olihan meillä ollut jo kuuden päivän treeniputki, joihin lasketaan myös viikonlopun leiri. Yhteensä tähän kuuteen päivään tuli treenitunteja noin 21,5h treeniä ilman lepopäivää, mutta tästä huolimatta joukkueen jäsenet tsemppasivat toisiaan taistelemaan väsymyksen ja vammojen läpi. Torstaina yhden lepopäivän jälkeen viikonlopun ahkeruus alkoi jo näkyä, ja itsevarmuus ohjelmassa oli noussut korkeammalle tasolle.

Tämä viikonloppu on vapaa joukkueen harjoituksista, ja Gorillat saavat ansaittua aikaa lepoon ja palautumiseen. Monet käyvät vapaaehtoisissa stuntti- ja akrobatiaharjoituksessa viikonloppuna, jossa omia taitoja pääsee hiomaan paremmaksi. Aurinkoinen Florida häämöttää, mutta vielä on monet harjoitukset jäljellä. Full out-kierrosten välissä matolla puuskuttaen ja lihasten huutaessa happea mielessä on tärkein tavoite: esiintyminen MM-kisoissa kuukauden päästä.


Terveisin
Niklas, Nikke, Nico, Fisu, Marica, Anton, Sini ja Hevi

Ei kommentteja: