perjantai 18. maaliskuuta 2016

The Camp with Gorillaz #6

Gorillat järjestivät varainkeruuna jo perinteeksi muodostuneen kevään Gorilla-leirin kaikille avoimena akro- ja stunttileirinä 12.-13.3.2016. Paikalla saapui 115 leiriläistä ja ohjaajina toimivat joukkueen urheilijat sekä Cheer Skillzin Tomik ja Gorilloiden oma jenkkivalkku Andrew. Leirin järjestelyt oli aloitettu hyvässä vaiheessa alkukeväästä ja suunnittelupalaverien ja edellisvuosien palautteiden perusteella rakennettiin kaikkien aikojen parasta leiriä.

Tämä vuonna saimme iloksemme leirin tukijoiksi hyvän joukon sponsoreita jotka auttoivat monien leirin asioiden toteuttamisessa. Kiitos kaikille leirin yhteistyökumppaneille: Bling Bows Finland, Wigren, Sportiro, Skillz Gym, Cheer Skillz ja Go wristbands UK!

Leirillä on varainkeruun lisäksi paljon muita tärkeitä hyötyjä. Leirille osallistuvat lapset ja nuoret ovat erittäin motivoituneita treenaajia ja heidän ohjaaminen tuo iloa myös meille. On hienoa pystyä jakamaan omaa osaamista muille lajin harrastajille Suomessa. Leirin suunnittelu ja leirillä vietetty aika myös yhdistää meitä joukkueena. Uutta leiriä siis suunnittelemaan joko tälle tai ensi vuodelle.

Leirin ryhmäkuva - Kaarlo Kajalainen

Ei kommentteja: