tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kennyn leiri

Kenny saapui Suomeen sopivasti torstain treeneihin, jolloin pääsimme heti näyttämään hänelle missä vaiheessa ohjelma on. Olimme palautuneet edellisviikon Gorillaz Campista ja tehneet ohjelmaa jo maanantaina ja tiistaina, joten sitä oli mukava esittää. Saimme ohjelmasta paljon palautetta ja jo torstaina siihen tehtiin useita parannuksia ja muutoksia. Leiri jatkui perjantaina (joka normaalisti on stunttipäivä) jolloin sekä yksittäisiin kohtiin, että kokonaisiin kierroksiin saatiin paljon toistoja. Normaalisti kaksi peräkkäistä rankkaa treenipäivää tuntuu jo lihaksissa, mutta lauantaina vasta oli aika aloittaa todellinen leiritreenaus, kun luvassa oli kolmet harjoitukset yhden päivän aikana. Aamutreenit sujuivat enimmäkseen ohjelman siistimisen (paikat, liikkumiset ja ajoitukset) parissa, mutta tositoimiinkin päästiin jo aamun aikana. Keskimmäisissä harjoituksissa ohjelmaa tehtiin kokonaisena, ja useita kertoja, ja väsymys alkoi tuntua. Kenny painotti, että haluaa joukkueen tietävän miltä ohjelman tekeminen tuntuu väsyneenä joten tavoitteeseen oltiin päästy. Illan treeneihin valmistauduttiin tauon aikana syömällä hyvin ja lepäämällä. Lauantain aikana treenattiin yhteensä 8h joten illan viimeiset toistot oli pakko suorittaa erittäin keskittyneesti ja hyvällä tekniikalla, voimaa sai joukkuekavereiden kannustuksesta. Iltaan kuului myös palauttava harjoitus. Sunnunaina ohjelmassa oli kahdet harjoitukset ja yksi kokoontuminen luentotilassa. 
Aamulla joukkueelle annettiin taas aikaa herättää elimistö harjoittelutilaan ja sen jälkeen alkoi lajitreeni. Palaverin aikana hoidettiin muutamia matkaan liittyviä paperiasioita ja tärkeimpänä asiana keskusteltiin kisaohjelmasta - kaikilla tasoilla. Keskusteluissa palattiin pikaisesti viime vuoteen ja joukkueessa heräsi upea taistelutahto ja tunne yhteisestä vastuusta tehdä MM-ohjelmasta kaikkien aikojen paras. Ohjelmassa on tänä vuonna enemmän taitoja määrällisesti ja osa taidoista on teknisesti vaikeampia kuin viime vuonna. Ehkä johtuen kokouksessa käydyistä keskusteluista, sunnuntai-illan treenit osoittautuivat yleisellä tasolla koko leirin parhaiksi. Vaikka fyysinen ja henkinen väsymys painoi, oli joukkue päättänyt harjoitella "taistelu"-moodilla ja se näkyi tekemisessä.


 Sunnuntain jälkeen leiri jatkui vielä maanantaina jolloin joukkue jaettiin neljän jäljellä olevan viikon mukaan neljään ryhmään. Ryhmät kirjoittavat tänne blogiin oman viikon kuulumisista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva lukea taas päivitys ja joukkueen treeneistä. Varmasti tulee paras ohjelma ikinä. Tsemppiä!