torstai 31. maaliskuuta 2011

Keskiviikko 30.03.2011

Fiiliksiäni matkasta ja treenistä

" Entäpä jos sittenkin ottaisin mukaan siniset ja mustat ballerinat, ja ehkäpä myös kultaiset. Paljon toppeja ja shortseja. Hameita ja muutaman mekon, plus yksi vähän hienompi mekko ravintolaillallista varten. Bikinit, alusvaatteita, sukkia... Laukku, vyö, pinnejä ja ponnareita.
Ja, Hmm, ottaakohan joku mukaan suoristusraudan vai otanko oman? Niin ja tietysti mukaan tulee myös kisapuku: paita, poolo ja hame. Kaepat, Finland-urheilutoppi ja siniset glitter alusshortsit..Passinkin olisi varmasti ihan hyödyllinen..."


Olen viettänyt monia tunteja viime viikolla vaatekaappini ja peilin välissä. Kaappi on tyhjennetty vähintään kolmesti etsiessäni ja sovittaessani kesävaatteita Floridan mukava
n kuumaa ilmastoa varten. Samoin kävi kenkälaatikolleni: myllätty ylös, alas; yli ja ympäri. Laukku on kohta jo pakattu, Esta hoidettu, ja rahaa säästetty. Nyt oltaisiin valmiina lähtöön!

Matkakuume on todella kova- niin tytöillä kuin pojillakin. Tänä vuonna kuume on todenäköisesti normaalia korkeampi viime vuoden tulivuoritragedian takia.Tänään on jäljellä enää 25 päivää, mikä tarkoittaa 600 tuntia -600 pitkää tuntia, joista treenausta on n.45 tuntia. Odotus tuntuu pitkältä. Tahdon floridaan nyt ja heti :)

Toisaalta aika kuitenkin tuntuu kiitävan kuin kojootti maantiellä. Va
ikka ohjelma näyttää melko hyvältä, vielä on paljon tehtävää. Vielä pitää hioa samanaikaisuutta ja -näköisyyttä. Ajoitukset pitää saada täydellisesti kohdalleen ja rutiini kaikkien selkärankaan. Ohjelma kokonaisuuksia tarvitaan vielä.

Nyt testataan sitä kisakuntoa. Pitää jaksaa painaa täysillä loppuun asti, vaikka kaikkia painaa kevät väsymys, jenkkileirit sekä työ- ja koulustressi. Pitää jaksaa keskittyä, vaikka
kuinka paljon floridanmatka jännitäisikin. Pitää jaksaa tehdä ohjelmaa ohjelman perään
ja mennä ajoissa viikonloppunakin nukkumaan. Nyt testataa
n motivaatiota ja henkistä kanttia. Ja mielestäni me olemme siinä hyvin onnistuneet.

Hyvä Gorillaz!

... kova työ palkitaan kisoissa ja floridan rannoilla !
- Camilla-

Ps. Oli tosi kivaa kun tänään treenattiin kisapuvut päällä. Pääsi vähän fiilistelemään kisoja ja itse kisaohjelmaa :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko noi samat kisapuvut kuin viime vuonna? Näyttää tummemmilta.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta ainakin näyttävät samoilta.

Anonyymi kirjoitti...

Samat ne on =)

Anonyymi kirjoitti...

laittakaa kuviii teijän treeneistä:) tai videoita vaik sinne gorilloitten fb juttuuu! :)

Nita kirjoitti...

Kauheen vähän on mitään hyvää videomateriaalia kun toinen valmentaja on spottaamassa ja toinen yrittää katsoa kokonaisuutta. Kuka tulis meille kuvaajaksi??