torstai 7. helmikuuta 2013

Jenkkileirin kolmas päivä!

''Faster, Higher, Catch!'' kuului stuntteja tehdessä! Leirin edetessä myös tahti kovenee.

Tänään, jenkkileirin kolmantena päivänä keskityimme kisaohjelman stuntteihin ja pyrtseihin. Kokeilimme jälleen uutta juttua pyramidissa ja hyvin näytti sujuvan.  Ohjelmasta tulee kyllä mahtava! :)

Lillin vaaka

Treeneissä on hyvä ilmapiiri ja treenaus on ahkeraa, vaikka keskiviikon väsymys ja treeniputki painaakin varmasti monilla päälle. Kenny ja Lisa ovat vinkkien ja ohjeiden lisäksi psyykanneet meitä tulevaa koitosta varten. On aika ymmärtää, että kevät on pian täällä.

Ajatella, kahdeksan ja puoli viikkoa sitten kilpailimme SM-kilpailuissa, josta saimme edustuspaikan MM:iin. Nyt, hieman yli 10 viikon päästä on jo lähdön aika..

Tänään saimme iloiseen joukkoomme uuden jäsenen. Hilla pääsi joukkueeseemme karsintojen kautta, mutta alkoi treenaamaan kanssamme vasta tänään, sillä tyttö muutti Helsinkiin Oulusta asti. Hilla pääsi kokeilemaan tänään paristuntteja ja hyvin näytti onnistuvan. Tyttöjen kesken juttelimme seurojen välillä eroavista nimityksistä cheerleadingin termeille. On nappista, ''nykääsiä'', sieniä ja kanoja..

Hilla ja Edi

Huomenna kova treeni jatkuu jälleen :)

 -Venla Piippo