keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Joukkue-esittelyssä Teemu K, Teemu J., Henri ja Marica

Teemu "Teme, Ykä" Koskinen, 17 v

Lajitausta: Ennen cheeriä trikkaus. Ensi heinäkuussa tulee täyteen kaksi vuotta cheerin parissa. Joukkueena FT Gorillaz (välissä yhdet SM:t Silverbacksissä). Aloitin lajin kun joukkueen valmentajat tulivat pyytämään.
Hienoin hetki lajin parissa: MM-matolle meneminen 2012 kisoissa
Teemu Jefremoff a.k.a Fleva, 24 v
Lajitausta: vuodesta 2001 ja 2002 harrastanut funkkari junnuissa ja pari välivuotta ja sen jälkeen Gorilloissa vuodesta 2005. Aloitin kaverin ehdotuksesta ja siskon painostuksesta. 
Hienoin hetki lajin parissa: Floridan reissu (mm. Daytona Beach slingshot-laite joukkueen kanssa)Henri "Haukkis "Haukkovaara, 26 v
Lajitausta: GorillaZ 2007 alkaen. Olin pitkään pelannu futista, mut oli aika vähän treenejä ku junnuaikanen joukkue hajosi. Yks opiskelukaveri, joka oli aiemmin harrastanu, ylipuhu kokeilemaan Gorilla-karsintoihin ja jäin koukkuun.

Hienoin hetki lajin parissa: hienoja hetkiä on ollu tosi paljon, kohokohtina EM-kulta 2010 kotikisoissa sekä MM-edustukset ja -matkat joukkueen kanssa.

Marica Wahlström, 23v 
Lajitausta: Aloitin vuonna 2001 Funky Teamissa. Näiden 12 (onks niitä jo 12!?) vuoden aikana olen ehtinyt olla mineissä, B- ja A-junnuissa, naisten edustusjoukkueessa ja nyt Gorilloissa. Gorilloissa aikaa on vierähtänyt noin puolet cheerurasta eli vuodesta 2006 lähtien. Ehkä vähän noloa myöntää mutta  Brig it on –leffa oli kipinän sytyttäjä lajin aloittamisessa.
 
Hienoin hetki lajin parissa: Oi, näitä on niin monta! Parhaimpia on ylipäätään ne hetket kisoissa, kun aluksi tuntuu että ”ei vitsi, mua jännittää paljon” ja sen jälkeen tulee tunne ”kyllä, mä tän osaan!” ja pääsee näyttämään mitä hienoja uusia taitoja itse ja koko joukkue on oppinut.

Mulle itselleni merkitsee suomalaisuus ylipäätään tosi paljon ja osittain siksi mahtavia hetkiä on kans ollut kaikki ne kerrat, kun on Gorilloissa päässyt edustamaan Suomea EM-kisoihin seurajoukkueena ja M-kisoihin maajoukkueena. Eli mun sydän sykähtää, kun Suomen liput liehuu ja katsomossa näkyy ihmisiä fanipaidat päällä!