sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Joukkue-esittelyssä Sini, Patrik, Sofia ja Lilli L


Sini Mäkinen, 17v.

Lajitausta: Alotin 2007 Mini-Verveteissä, joista siirryin Lintsi Cup kisojen jälkeen Mini-Monkeyseihin. Mini-Monkeyseista siirryin Surpriseen, josta edelleen silloisiin Twisting Sparkleseihin (nyk. Wild Sparkles). Naisten edustusjoukkueeseen Wild Flyerseihin pääsin vuoden 2011 SM-kisojen jälkeen ja sieltä sitten vuoden 2011 PM-kisojen jälkeen karsin Gorilloihin, eli Gorilloissa tulee nyt täyteen kaksi vuotta. Matkan varrella oon myös ollut kahdessa ryhmästuntissa.

Miksi aloitit cheerleadingin?: Alotin cheerleadingin kun olin käynyt katsomassa kaverini treenejä Funky Teamissa. Siskon kanssa mentiin heti netistä katsomaan että milloin päästäis ekoihin treeneihin ja sattukin hyvin kun samalla viikolla Funky Team piti ”uusien illan” josta meiät ohjattiin ensimmäisiin treeneihin. Harrastin aluksi cheerleadingin kanssa samaan aikaan uimahyppyä, joka sai kuitenkin jäädä cheer-treenien lisääntyessä.

Hienoin hetki lajin parissa on ollut kisata MM-kisoissa vuonna 2012 edustaen Suomea, sekä voittaa tyttöjen ryhmästuntin SM-kultaa vuonna 2011. Kivaa on tietenkin myös kisamatkat kokonaisuudessaan ja uusien ”lajitovereiden” tapaaminen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. 


Patrik ''Pate'' Toivanen 17v

Lajitausta: Jalkapallo ja telinevoimistelu ennen. Ensi heinäkuussa tulee täyteen kaksi vuotta cheerin parissa. Joukkueena FT Gorillaz. Alotin kun menin katsomaan treenejä Tiden kehotuksesta. Tide oli ollut jo yksissä treeneissä ja sitten minut pyydettiin myös mukaan.

Hienoin hetki lajin parissa: Kisaohjelma MM-kisoissa.

 

Sofia Rasela, 16v

Lajitausta: Harrastin junnuissa HAC junior elitessä. Alotin sen takia kun harrastin telinevoimistelua ja treenit olivat aina kisiksellä ja siinä vieressä oli cheerleading treenejä ja se näytti siistiltä.

Hienoin hetki lajin parissa: MM-kisat viime vuonna.

 Lilli Lehkosuo, 17v.
 

Lajitausta: Aloitin cheerleadingin vuonna 2005 mineissä, kisasin siellä kaksi vuotta jonka jälkeen siirryin Wild Sparklesseihin. Siellä olin vuodet 2007-2010 ja kisasin myös kahdessa viishoossa. Kuulin cheerleadingistä Maricalta ja päätin mennä kokeilemaan. 

Parhaita muistoja ovat olleet kisamatkat ja etenkin MM-matkat Floridassa! Myös onnistuneen kisaohjelman tai jonkin uuden asian oppiminen on kivaa!