perjantai 15. helmikuuta 2013

Joukkue-esittely: Säde, Taneli F., ja Kiira


Säde Szeto, 17v

Lajitausta: Alotin cheerleadingin 2007 Mini-Gibbonsseissa . 2008 kisasin Mini-monkeysseissä ekaa kertaa , ja voitettiin kultaa! Siirryin suoraan Wild Sparklesseihin 2008-2011, ja 2012-2011 olin myös ryhmästuntissa. Junioreista siirryin Wild Flyersseihin puoleksi vuodeksi ja kesällä 2011 Gorilloihin. 

Miksi aloitin cheerleadingin: Oikeastaan en muista kunnon syytä, mutta kaveiteni kanssa innostuttiin ja otettiin heti yhteyttä. Valitsimme Funky Teamin, koska siskoni kaveri harrasti FT:ssä. 

Hienoimmat hetket olen viettäny luultavasti kisoissa kisaohjelman teon jälkeen / hyvän sijoituksen jälkeen, esim. 2009 SM-hopea, 2011 ryhmästunt kulta ja kaikkein hienoimpana viime MM-matka ja kisat. Myöskin uuden oppiminen on ollut todella hienoa , varsinkin nyt Gorilloissa.

Taneli "Fisu, silakka, kinkeri, filssi" Fils. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja ikää mulla on kai 24 vuotta, kuulemma. 

Lajitausta: Mä olen pelaillu lätkää suunnilleen 17 vuotta, A-junnujen 2. divarin ollessa korkein sarjataso ja tälläkin hetkellä olen enemmän tai vähemmän mukana kolmen eri joukkueen toiminnassa, koska yhden joukkueen asiat menisi liian pahasti ristiin tämän lajin kanssa.

Miksi aloitin cheerleadingin: Koska erittäin hieno ihminen, ex-gorilla, Siekkisen Nico oli kanssani armeijan vihreissä samassa tuvassa reilu 10 kuukautta ja kuulin erittäin paljon hyviä asioita lajista ja muunmuassa Norjan em-kisoista! En kuitenkaan heti voinut aloittaa, koska jääkiekko oli vielä niin vahvasti mukana ja koska mulla oli niin pahat ennakkoluulot lajia kohtaan (kuten lähes kaikilla jääkiekkoilijoilla, lähes kaikkien muiden lajien harrastajia kohtaan), niin sulattelin ajatusta pari vuotta, kunnes eräänä lauantaisena aamuyönä päätin kysyä olisiko tarjous vielä voimassa. Mahdolliset ennakkoluulot lajia kohtaan hävisivät heti ensimmäisen jengi-illan jälkeen enkä ole oikeastaan päivääkään katunut lajinvaihtoa, vaikka entisiltä jengiläisiltä kuuleekin aina välillä "pientä" kuittailua

Hienoin hetki lajin parissa oli varmaankin Mikan ja Mijan MM-kulta! Se fiilis oli vaan jotain niin upeeta, kun USA julistettiin parisarjassa hopeasijalle ja kyseisen youtubepätkän kattominen saa edelleen kylmät väreet pintaan Tai sitten Silverbacksien kanssa viime sm-karsinnoissa, kun taisimme olla ainut joukkue, jolle tuli virheetön ohjelma. Asiaa ei helpottanut lainkaan se, että piti "lepuuttaa olkapäätä" vielä viikkoa ennen kisoja tai se, että peukaloni vääntyi 15 minuuttia ennen kisasuoritust.
Aa joo! Top kolmeen on pakko vielä lisätä mun ensimmäisten paikaltaan volttien harjoittelu itse N.Siekkisen avustuksella, koska sehän ei menny ihan niinku leffoissa! Lähdin suorittamaan volttia oikeaoppisesti, mutta havahduin siihen kun pyöriminen pysähtyi, katse oli kohti lattiaa ja lattia lähestyi vauhdilla. Tilanteen jälkeen oli nenä poskella ja kanveesilla järkyttyneitä junnuja. Tapahtuma kuvastaa aika hyvin mun visiittejä kanveesille  
Kiira Larmi, 20v.

Lajitausta: Aloitin cheerleadingin vuonna 2002 Golden Spiritissä. GS:ssä harrastin yhteensä 10 vuotta, joista kolme viimeistä naisten edustusjoukkue Angelsissa. Vuoden 2012 SM-kisojen jälkeen uskaltauduin karsimaan Gorilloihin. Minulla on kaksi isosiskoa, jotka molemmat harrastivat cheerleadingia. Nuorimpana halusin tietysti seurata siskojen esimerkkiä.


Hienoin hetki lajin parissa: Niitä on monia! Parhaimpiin muistoihin kuuluu mm. viimeiset SM-kisat Enkeleissä 2012 sekä vuosi 2010, josta muistona SM-kulta, EM-hopea ja ensimmäiset MM-kisat Floridassa. Myös viime vuoden MM-matka Gorillojen kanssa oli huikea!