keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Kisajoukkueen valinta

Joukkue valittiin karsintojen kautta marraskuussa 2009, jolloin joukkueeseen tuli muutama uusi tyttö ja poika. Muu joukkue on harjoitellut pitkään yhdessä. Aloitimme valmistautumisen MM-kisoihin tekemällä ICU-karsintakisoihin ja SM-kisoihin ohjelman, joiden pohjalta kevään MM-ohjelman pystyy rakentamaan. Aikaa näiden kolmen kilpailun välillä on niin vähän, että ei ole mahdollista rakentaa kokonaan uutta runkoa ohjelmalle.

Harjoittelu MM-ohjelmaa varten alkoi varsinaisesti vasta SM-kisojen jälkeen ja kisajoukkue valittiin 26.2.2010 ja tämän jälkeen olemme keskittyneet ohjelman eri osa-alueiden harjoitteluun. Ohjelman laskut alkavat olla valmiit ja paikatkin ovat jo lähes kohdillaan, joten seuraavissa mattotreeneissä pääsemme joukkueella käymään ohjelman paikat läpi.

Kisajoukkueeseen valittiin 14 poikaa ja 10 tyttöä. Varamiehiksi jäi näin ollen 6 tyttöä ja 1 poika, kun matkaa lähtevän joukkueen koko on 31 + 2 valmentajaa.

Joukkueen tavoitteena on MM-kilpailuissa parantaa kilpailusuoritusta SM-kisoista eli tehdä puhdas ohjelma, hieman vaikeammalla koreografialla. Tavoitteena on vaikeuttaa stuntteja ja pyramideja ja opetella muutama uusi heitto ennen MM-kisoja.

Ei kommentteja: