perjantai 5. maaliskuuta 2010

Leiriviikko edessä

Tällä viikolla MM-ohjelman osia ollaan päästy tekemään oikeilla ryhmillä ja oikeisiin laskuihin. Ohjelman ensimmäinen puolikas on jo tehty läpi ja seuraavana keskitymme huudon ja lopun pyramidiosion tekemiseen. Treeni sujuu hyvin ja vaikka osaa joukkueesta vaivaa flunssa, niin varamiehet ovat paikanneet kisajoukkueen jäseniä hienosti.

Tänään on joukkueen ainoa vapaapäivä kokonaiseen yhdeksään päivään. Ensi viikolla joukkueella on ohjelmassa viikon MM-leiri, joka pidetään pk-seudun eri liikuntatiloissa. Seuraavan kerran vapaata on ensi viikon perjantaina ja silloin todella kaivataan lepoa. Leirillä joukkue harjoittelee yhden viikon aikana 17 tuntia kun normaalisti harjoituksia on 11,5 tuntia viikossa. Leirillä ärsykkeitä oppimiseen annetaan paljon, kun osa harjoituksista on normaalilla cheer-matolla, jousitetulla kanveesilla tai trampoliinilla. Lisäksi treenipaikka vaihtelee vilkkaasta kisahallista, koulujen saleihin ja urheilopistojen tarjoamaan yksityisyyteen. Välillä päästään esiintymään muille hallien käyttäjille ja välillä treenataan omissa oloissamme.

Kisoissa joukkue esiintyy cheerleadingliiton hankkimissa kisapuvuissa. Viime viikolla otimme mitat kaikista urheilijoistamme ja lähetimme ne liittoon. Kaikki odottavat jännittyneenä millaiset puvut on tulossa. Lisäksi saamme liitolta matkalle mukaan maajoukkuetuulipuvut ja yhtenäisen treeniasun.

Nyt innolla odottamaan tulevaa leiriviikkoa.

Ei kommentteja: