tiistai 9. maaliskuuta 2010

Leiriviikko vauhdissa!

Leiriviikko etenee...
Leiriviikon tavoitteena on saada ohjelma sellaiseen kuntoon, että leirin loppupuolella ja ensi viikosta lähtien voimme tehdä ohjelmaa läpi kokonaisuudessaan.

Maanantaina 8.3.2010 treenattiin ilta Solvallan urheiluopistolla. Teimme kierroksia musiikkiin ja kävimme paikkoja ja liikkumisia läpi.

Tiistaina 9.3.2010 treenasimme ensin 2h koulun salissa, jossa harjoittelimme huudon. Huuto on lähes samanlainen kuin ICU-karsinnoissa tehty, joten kovin paljoa siinä ei ole harjoiteltavaa. Koulun treenien jälkeen oli lyhyt tunnin tauko, jonka aikana joukkue siirtyi Kisahallille ja kanveesille. Kanveesilla kävimme läpi ohjelman akrobatia osuuden. Ohjelmassa tulee olemaan lyhyt akrobatia osuus, jonka tarkoituksena on olla todella vauhdikas ja mukaansa tempaava. Saimme myös yhdistettyä ohjelman eri osat toisiinsa niin, että pystyimme markkeeraamaan ohjelmaa lähes loppuun asti.

Keskiviikkona kertaamme maanantaina ja tiistaina opitut asiat, sekä ohjelman pyramidit. Keskiviikkona treenataan taas koulun salissa ja torstaina on vuorossa 3h tunnin mattotreeni kisahallilla.

Ei kommentteja: