torstai 18. maaliskuuta 2010

Kisaohjelma valmistuu

Huh huh.

Valmentajilla alkoi olla jo fiilis, että ollaan viikko myöhässä suunnitellusta aikataulusta. Tarkoituksenahan oli tehdä koko ohjelma kaikella kuukautta ennen kisoja. Ennen tätä viikkoa todella vaikutti että olemme viikon myöhässä mutta toisin kävi...

Joukkue on osoittanut tällä viikolla taitonsa ja tahtonsa! Saimme tänään torstaina tehtyä ohjelmaa kaikella ja lähes kaikki menivätkin, joskin pientä hiomista tarvitaan.

Olemme tässä viimeisten viikkojen aikana huomanneet miten joukkueen jäsenet reagoivat eri tavalla henkiseen paineeseen. Joukkueessamme on kahta erilaista tapaa reagoida kilpailun-, yleisön-, tai itsensä aiheuttamiin henkisiin paineisiin. Toisilla suoritukset menevät heikommin paineen alla ja toisilla suoritukset vain paranevat paineen alla. Nämä ovat jokaisen persoonaan liittyviä piirteitä ja niihin emme voi kovinkaan paljon vaikuttaa. Paras (meidän joukkueella) tapa reagoida tähän on lihasmuisti. On huomattavasti helpompi mennä esiintymään isolle yleisölle kun tietää mitä tekee. Improvisaatio ei ehkä toimi MM-kisoissa! =) Kun joukkue saa tehtyä kisaohjelman riittävän monta kertaa onnistuneesti voimme olla varmoja siitä, että lihasmuisti on niin vahva, ettei kilpailuissa tarvitse miettiä muuta kuin esiintymistä ja ottaa rennosti! Joukkue on sisäistänyt tämän jo ICU- karsinnoista ja SM-kisoista lähtien, joihin molempiin valmistautuessa teimme koko ohjelmaa kuukautta ennen kisoja.

Ottakaa rennosti, niin mekin teemme! Treenaamme 5-6 kertaa viikossa päämääränämme mahtava show ja onnistunut suoritus MM-kisoissa! Tämän saavutamme treeneillä, keskittymisellä ja rennolla otteella!

Ei kommentteja: