keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

vk 11 treenisuunnitelma


Tämän viikon treenit alkoivat tiistaina treenillä kisahallilla. Alppilan kouluvuoro oli peruttu yo-kirjoitusten takia. Onneksi kisahallilla oli illalla tilaa ja pääsimme harjoittelemaan kunnolla. Treenin aluksi kokosimme porukan kasaan ja kävimme kaikkien kanssa läpi SCL:n kisamatkalle asettamat käyttäytymissäännöt. Lisäksi allekirjoitimme liiton urheilijasopimukset. Tiistain treeneissä huomion alla oli huuto ja ohjelman alkuosio.

Tänään vuorossa on ohjelman loppuosion hiominen ja torstaina käytössä on kisahallin cheermatto ja täydet kahdeksan kaistaa. Torstaina pyritään videokuvaamaan ohjelmaa kokonaisuudessaan, koska ohjelma tulee olla näytillä liitossa ma 22.3.2010.

Perjantaina joukkueella on tiedossa ylimääräiset treenit akrobatian harjoitteluun tarkoitetuilla volttivöillä. Silloin on tarkoitus lisätä heittojen voltteihin kierteitä ja kiinnittää huomiota suorituspuhtauteen. Perjantaina myös maa-akrobatia on tarkkailun alla ja sitä on neuvomassa ulkopuoliset voimistelun- ja akrobatianvalmentajat.

Viikonlopun aikana on käytössä on 3h mattoa kuudella kaistalla ja viimeinen versio ohjelman kokonaisuudesta pitäisi saada videolle. Silloin joukkueelta toivotaan paljon kokonaisia suorituksia ja vain kaikkein vaikeimpia osioita tehdään yksittäin. Sunnuntai-iltana sitten katsotaan missä vaiheessa ollaan ja suunnitellaan tarkempi aikataulu ensi viikolle, silloin on tasan kuukausi lähtöön ;)

Ei kommentteja: