tiistai 22. maaliskuuta 2011

21.3.2011 Maanantai

Gorillat heräsivät maanantaipäivään kukin tavallaan, toiset aikaisin, toiset myöhään. Monilla alkoi työpäivä kun taas toiset heräsivät koulun penkille. Kaikilla oli kuitenkin sama päämäärä:  illan neljän tunnin treenit. Gorilloilla ei ole ikinä ollut niin pitkiä yhtäjaksoisia treenejä (muistaakseni) ja monien päässä liikkuivat treenilistaa katsellessa varmasti ajatukset "Onpa muuten pitkät treenit!", "Mielettömän hieno fontti!", "Hävisin juuri Starcraftissa neljä matsia viidestä Master-liigalaisia vastaan!" ja "Onkohan meillä tarpeeksi maitoa jääkaapissa?".

 

Illan treenit alkoivat viideltä, ilmapiiri oli vapautunut ja levoton. Valmentajamme ilmoittivat treenien olevan rennot ja fyysisesti kevyet johtuen niiden pituudesta (treenien, ei valmentajien). Uutinen otettiin ilolla vastaan, olimmehan treenanneet jo aika hyvät määrät viikonlopun aikana. Lisäksi edelliset eli sunnuntain treenit osoittivat, että kisaohjelma oli yllättävän hyvässä kunnossa ja varmuutta ja lopullista täydellisyyttä täytyy lähteä hakemaan kokonaisten kisaohjelmien toistoista ja pienten yksityiskohtien tarkennuksista.


 


Treeneissä keskityttiin melko paljon huudon hiomiseen ja muutamien pyramidikohtien hienosäätöön. Eipä siitä sitten enempää. Kaiken kaikkiaan treenit olivat erittäin mukavat ja veivät ohjelmaa mukavan mukavasti mukavaan suuntaan eli eteenpäin. Treenien lopuksi venyttelimme ja jenkkivalmentajamme Chad (suomeksi lausuttuna tsadi) lausui voimakkaat sotarunot vahvistamaan taisteluhenkeämme tulevassa koitoksessa. Lisäksi hän jakoi suuria oudolta tuoksuvia paitoja.


- Kaarlo

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kautta saitte Chadin valmentamaan?

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen Jenkkivalmentaja Trey suositteli Chadia. T:Nita

Anonyymi kirjoitti...

Osaako joku Gorillaz kierrevoltin tai tuplakierrevoltin?

Anonyymi kirjoitti...

Parhaiten kierteet onnistuu tällä hetkellä kanveesilla tai basket-heitoissa :)