sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Gorillaz matkalla MM-kisoihin 2011

Vuosi on hurahtanut nopeasti ja jälleen ollaan valmistautumassa cheerleadingin MM-kisoihin. Matkat Floridan lämpöön on varattu 28 Gorillalle ja ohjelman harjoittelu on alkanut. Kisajoukkueessa on 11 tyttöä ja 13 poikaa. Porukkaan kuuluu lisäksi kaksi varamiestä ja kaksi valmentajaa. Edustuspaikka MM-kisoihin saatiin viime vuoden marraskuun SM-kisojen voiton perusteella. Viime vuonna emme siis päässeet lähtemään kisoihin tulivuoren takia, mutta nyt sitten uusi yritys. Suurin osa joukkueesta on säilynyt samana kuin viime vuonna.

Tänä vuonna kirjoitamme blogia kaikki yhdessä. Gorillat on jaettu pareiksi ja kaikki parit kirjoittavat aina yhden postauksen tänne blogiin. Yritämme saada julkaistua kaksi juttua viikossa. Luvassa on siis paljon erilaisia näkökulmia ja kirjoituksia.

Kaikkia ohjelman osia ollaan jo tehty ja laskut ohjelmaan ovat loppua vaille valmiit. Nyt yritetään sitten saada tehtyä juttuja peräkkäin ja kasvattaa kisavarmuutta. Ohjelman musiikin pätkät on myös valmiit, mutta sekin pitää vielä koota kokonaisuudeksi. Huomenna on joukkueen ensi viikon ainoa vapaa päivä kun tiistaina alkaa jenkkileiri. Ulkopuoliset valmentajat tuovat joukkueelle uusia ideoita ja opetustyylejä. Heidän kanssaan harjoitellaan tiiviisti kuusi päivää.

Menossa on siis työntäyteinen kevät, joka huipentuu huhtikuun 29. päivään Orlandon Disney Worldissä. Gorilloiden Mika ja Mija edustavat Suomea MM-kisoissa parisarjassa. Mikan ja Mijan harjoittelua voitte seurata heidän stunttiblogista: http://mikamijastunts.blogspot.com/

Ei kommentteja: