maanantai 14. maaliskuuta 2011

Lauantai 12.3 tuplatreenit

Tänään oli tosiaan yhteensä 5,5h treenejä. Gorillat olivat jopa suhteellisen pirteinä aamutreeneissä klo 10! Kiitos kaikille!

Aamutreeneissä harjoiteltiin kehonhallintaa erilaisilla käsilläseisonta harjoitteilla. Meille ainakin moni juttu ja kikka sai aikaan ahaa-elämyksen! Aamutreeneissä koko lopputreenit hiottiin kässäreiden jälkeen alkustuntti sarjaa ja etenkin esiintymistä ilmassa. Osalla nousijoista oli vielä vaikeuksia keskittyä esiintymiseen tekniikoiden sijaan mutta lopputreenejä kohti alkoi jo hymyt ja ilmeetkin irrota paremmin.

Iltapäivällä meillä oli siis vielä toiset treenit, joissa tehtiin enemmän koreografian kanssa töitä. Liikkumisiin ja ohjelmaan lisättiin pikku juttuja, jotka toivottavasti tekevät ohjelmasta vielä enemmän elävän ja mielenkiintoisen. Tytöt saivat myös vihdoinkin uuden tanssin! Jee!

Tuntuu, että viikon aikana on päästy ohjelman kanssa huimasti eteenpäin. Nyt alkaa joukkueelle hahmottua ohjelman rakenne ja kokonaisuus paremmin. Vielä huomenna viimeiset treenit jenkkien kanssa! Rankka mutta antoisa treeniviikko on siis melkein jo takana. Tuntuu kuitenkin, että vielä haluais vaan treenata lisää!! :)

- Marica & Janne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia kehiin :)