tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sunnuntai 20.3Sunnuntaina toisissa harjoituksissa teimme mm-ohjelman ensimmäistä kertaa läpi kahdesti. Molemmilla kerroilla meni tosi hyvin, ja kaikki oli tosi tyytyväisiä. Hiottiin akroja ja paikkoja. Ajoituksissa on vielä hieman eri aikaisuuksia, mutta niitä hiotaan vielä paljon ennen kisoja joten ei hätää. Huomenna on 4 tunnin treenit ja toivotaan että kaikki jaksaa keskittyä koko harjkoitusten ajan, ettei satu mitään haavereita. Olemme harjoitelleet viimeisen kahden viikon aikana todella paljon ja kehitys on ollut huimaa.

-Emilia-
Spotteri/ varamies näkökulmaa

Kuten joka asiassa, niin myös tässäkin lajissa sekä meidän joukkueessa jokaisella on oma paikkansa ja tehtävänsä. Minulla se on tuoreimpana tapauksena ”spottaaminen” eli olen tarvittaessa stunttien tai pyramidien vieressä katsomassa, ettei nousijalle tai puolivälille käy mitään jos homma ei mene syystä tai toisesta ihan niin kuin elokuvissa. Toki meillä on asiansa osaavat pohjat, jotka yleensä homman hoitavat kunnialla, eikä spottereille enää tässä vaiheessa ole ihan niin hirveästi käyttöä kuin esimerkiksi vielä kuukausi sitten. Koko ajan on kuitenkin oltava valppaana.


Treenikertoja meillä on ihan riittävästi ja spotterin näkökulmasta voisi melkein sanoa, että jopa liikaakin sillä spotterin työ ei ole ihan hirveän palkitsevaa, vaikkakin jokainen joukkue niitä tarvitseekin. Kaikilla ei välttämättä ole joukkueessa yhtä paljon vastuuta, mutta silti jokainen on sille yhtä tärkeä.

Välillä saa ihan oikeasti hakea motivaatiota treeneihin saapumiselle, kun tietää ettei alkulämmittelyn jälkeen tee juurikaan mitään. Tai noh, omatoiminen käsilläseisontaharjoittelu saa välillä valmentajille ja muille lähellä oleville ylimääräisiä sydämentykytyksiä aikaan kun tyylini on… sanotaanko omalaatuinen. Tällä hetkellä joukkueessa ei ole varalla tyttöjä joiden kanssa voisi stunttailla muiden tehdessä ohjelmaa. Onneksi seuraamme perustettiin joulun jälkeen toinen sekajoukkue, jonka treeneissä käyn meidän treenien lisäksi noin kolmisen kertaa viikossa. Siellä sitten tuntuu ettei hetkeäkään saa huilata, kun koko ajan on ryhmästuntit ylhäällä tai joku nousijoistamme nykimässä hihasta halutessaan tehdä paristuntteja. Koskaan ei ole hyvin, hehe.

Tänään oli 2. viimeinen päivä jenkkivalmentaja Chadin kanssa ja hän näytti tyytyväiseltä ohjelmamme jälkeen. Hänen ei hirveästi tarvinnut antaa vinkkejä, koska edellinen jenkkitriomme sai taottua asiat meihin niin hyvin. Tänään teimme iltatreenien lopuksi ohjelman kaksi kertaa putkeen ihan kaikella ja se näytti todella hyvältä.


Tästä se sitten lähtee! Florida häämöttää jo silmissä ja lentokone lähtee Helsinki-Vantaalta 35 aamun päästä.

- Fils-

Syömässä Chadin kanssa kisahallin päädyssäEi kommentteja: