tiistai 8. maaliskuuta 2011

Jenkkileiri alkoi!

tiistai 8.3.

Tänään Gorilloilla oli ensimmäiset treenit jenkkien kanssa. Jo treenien alusta asti kaikki keskittyivät olennaiseen, joten treenit olivat tehokkaat. Oli kivaa, kun kaikki jaksoivat olla hiljaa ja keskittyä myös helppoihin juttuihin kuten lämmittelyyn. :)

Lisa ja Kali keskittyivät Nitan kanssa akroilijoiden akroihin kanveesilla. Akroa tekevät pääsivät trenaamaan flikkiin nopeutta, juoksevan akron voltteihin korkeutta ja paikaltaan voltteihin varmuutta. Kaikki saivat paljon henkilökohtaista palautetta omista suorituksistaan. Lisäksi akroilijoiden flikit ja flikki-flikki-voltit saatiin samanaikaisiksi. Matolla muut joukkueen jäsenet treenasivat 2-1-1 pyrtsejä erilaisilla ylösmenoilla, kuten kierteillä blokkiin ja cupien, Kennyn ja Jacen kanssa. Yksi pari pääsi jopa kokeilemaan uutta juttua: douple-uppia! Molemmissa pisteissä hiottiin siis pääasiassa tuttuja tekniikoita ja Gorillat pääsivät jo näyttämään joitain taitojaan.

Huomenna on luvassa kolmen tunnin treenit ja toivottavasti paljon toistoja kaikille! :)

-Marica & Janne

maanantai 7.3.

Tänään oli viikon ainoa lepopäivä, sillä Funky Teamin edustusjoukkueilla on tällä viikolla kolme vierailevaa valmentajaa jenkeistä: Lisa Spring Tumblingista ja Kenny ja Kali Hawaijin yliopiston joukkueesta. Kaikki odottavat innolla treeniviikkoa ja ovat valmiita tekemään parhaansa ja paljon töitä.

-Marica & Janne

Lisa, Kali ja Kenny Funky Team-varusteissa


1 kommentti:

Nita kirjoitti...

Spring Tumbling-->
"is SO excited for everyone to see the amazing Gorillas from Finland!! The World is going to be blown away :):) Fantastic practices tonight! Wild Sparkles - you were incredible too!! Thanks for working so hard!"

Thanks Lisa =)